• Οικονομία

    Αναρτήθηκαν οι λίστες με τους τυχερούς της φορολοταρίας – Δείτε τους επιλεγμένους λαχνούς

    • NewsRoom
    ΣΚΡΑΤΣ


    Αναρτήθηκαν στην σελίδα της ΑΑΔΕ οι λίστες της μεγάλης φορολοταρίας των 10 εκατ. ευρώ. Συνολικά από τις δέκα κληρώσεις θα διανεμηθούν από 1.000 ευρώ σε δέκα χιλιάδες τυχερούς.

    Η λοταρία έγινε με βάση τις δαπάνες των φορολογουμένων με κάρτες ή άλλες μορφές ηλεκτρονικών πληρωμών για αγορές που πραγματοποιήθηκαν τους μήνες: Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Νοέμβριο. Επίσης, στην κλήρωση αναμένεται μπήκαν και κάποιες συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν τον Οκτώβριο, οι οποίες, επειδή δεν έγιναν με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες, αλλά με απευθείας καταθέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς επαγγελματιών και επιχειρήσεων, δεν είχαν προλάβει να καταχωρηθούν έως τα μέσα Νοεμβρίου.

    Δείτε εδώ τα αποτελέσματα που ανάρτησε η ΑΑΔΕ:

    Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ στη διεύθυνση www.aade.gr και από εκεί στις «Δημόσιες Κληρώσεις», όπου θα μπορούν να δουν εάν είναι ανάμεσα στους τυχερούς.  Για να δει κάποιος το πλήθος των λαχνών αλλά και την αξία των συναλλαγών που πραγματοποιήσατε τους προηγούμενους μήνες θα πρέπει να μπει στην ειδική ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ εισάγοντας τους κωδικούς του Taxisnet.

    Όσοι κερδίσουν θα ενημερωθούν με μήνυμα στο λογαριασμό τους στο TAXISnet. Τα χρήματα θα πιστωθούν την 29η Δεκεμβρίου, εφόσον οι τυχεροί έχουν δηλώσει τους λογαριασμούς IBAN στην εφαρμογή, ενώ, όσοι κερδίσουν και δεν έχουν δηλώσει τον λογαριασμό τους (θα πρέπει να είναι μόνοι δικαιούχοι ή πρώτοι), θα ειδοποιηθούν από την ΑΑΔΕ, προκειμένου εντός τριών μηνών να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και να λάβουν το έπαθλο.

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ