• Οικονομία

    Αυτοί είναι οι δύο πρώτοι δισεκατομμυριούχοι του Bitcoin! (pic)

    • NewsRoom
    bitcoin


    Οι πρώτοι δισεκατομμυριούχοι που εκμεταλλεύθηκαν την εκτόξευση του Bitcoin είναι δύο δίδυμα αδέρφια, γνωστά για δικαστική τους διαμάχη με τον Μark Zuckerberg.

    Πρόκειται για τους δίδυμους Tyler και Cameron Winklevoss οι οποίοι είχαν μηνύσει στο παρελθόν τον Zuckerberg, υποστηρίζοντας ότι τους έκλεψε την ιδέα για το Facebook.

    Σύμφωνα με την Daily Telegraph, το «δίδυμο» αξίζει πλέον περισσότερα από 1 δις δολάρια.

    Τα αδέρφια κέρδισαν το στοίχημα των 11 εκατ. δολαρίων που είχαν κάνει προ τετραετίας, το οποίο πλέον έχει εκτοξευτεί κατά περίπου 10.000% μετά το ράλι του bitcoin την περασμένη εβδομάδα.

    Υπενθυμίζεται ότι το bitcoin την περασμένη εβδομάδα ανήλθε στα 11.395 δολάρια, ενώ έχει πραγματοποιήσει ράλι περίπου 1.000% από την αρχή του έτους.

    Δεδομένης της τεράστιας ζήτησης που απολαμβάνει το νόμισμα, θα μπορούσε να αγγίξει το επίπεδο των 14.000 δολαρίων έως τα τέλη του επόμενου έτους εάν όχι στα μέσα του. Σας ακούγεται τρελό; Δεν είναι, αν σκεφτεί κανείς σε ποσοστιαίους όρους. Από το επίπεδο των 10.000 δολαρίων έως τα 14.000 δολάρια μεσολαβεί μια αύξηση μόλις 40% και το Bitcoin έχει αποδείξει την ικανότητά του να μεταβάλλεται κατά περισσότερο από 71% μέσα σε ένα μήν.

    Η ραγδαία άνοδός του έχει κάνει πολλούς από τους πρώτους επενδυτές εκατομμυριούχους, αλλά τα αδέρφια Winklevoss είναι οι πρώτοι δισεκατομμυριούχοι!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Black Friday: Τελικά οι Έλληνες ανταποκρίθηκαν στις εκπτώσεις των καταστημάτων;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυστήριο με ιδιόγραφη διαθήκη του γιου του Mr. Jumbo 3 μήνες πριν το δυστύχημα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έρευνες υδρογονανθράκων σε Ιόνιο και Κρήτη-Τι προβλέπουν οι προκηρύξεις



    ΣΧΟΛΙΑ