• Most Popular

    Η σέξι δημοτική σύμβουλος που έχει κάνει άνω-κάτω το Άργος – Συνελήφθη για εκβίαση

    • NewsRoom

    Η δημοτική σύμβουλος Δέσποινα Δαμασκηνού


    Σάλος έχει ξεσπάσει στην τοπική κοινωνία του Άργους μετά τις αποκαλύψεις που οδήγησαν στην σύλληψη νεαρής και σέξι δημοτικής συμβούλου, που κατηγορείται για δωροληψία και εκβίαση. Σε βάρος της έχει σχηματιστεί σχετική δικογραφία.

    Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πρόκειται για την Δέσποινα Δαμασκηνού, δημοτική σύμβουλο και πρόεδρο της πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Άργους-Μυκηνών.

    Η όλη υπόθεση ξεκίνησε από καταγγελία νεαρού τεχνίτη, ο οποίος -όπως ισχυρίστηκε- ζήτησε να πληρωθεί για εργασία του σε δημοτικό σχολείο της περιοχής. Όταν απευθύνθηκε στην κ. Δαμασκηνού, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ισχυρίζεται ότι τον κάλεσε να δώσει πρώτα ένα «φακελάκι» 2.000 ευρώ στον δήμο, για να διεκπεραιωθεί εν συνεχεία το θέμα της πληρωμής του.

    Ο τεχνίτης απευθύνθηκε τότε στον δήμαρχο, ο οποίος –πάντα βάσει της καταγγελίας του άνδρα- τον συμβούλεψε να πράξει όπως του υπέδειξε η κ. Δαμασκηνού. Εκείνος, τότε, ενημέρωσε σχετικά την αστυνομία και έκλεισε ραντεβού με την δημοτική σύμβουλο στις 6 Μαρτίου, δίνοντάς της 2.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

    Η δημοτική σύμβουλος, Δέσποινα Δαμασκηνού (πηγή iefimerida)

    Αμέσως, παρενέβησαν οι αστυνομικοί και πέρασαν χειροπέδες στην κ. Δαμασκηνού, ενώ ο δήμαρχος τελικά δε συνελήφθη καθώς παρήλθε το Αυτόφωρο.

    «Είναι πρώην μου, θέλει να με εκδικηθεί»

    Από την πλευρά της, η κ. Δαμασκηνού τοποθετήθηκε δημοσίως σε ανακοίνωσή της, λέγοντας πως ο εν λόγω άνδρας είναι πρώην σύντροφός της, με τον οποίο συζούσε κιόλας για ένα διάστημα. Σύμφωνα με την ίδια, πρόκειται για πλεκτάνη, καθώς ο νεαρός τεχνίτης θέλει να την εκδικηθεί.

    Όσον αφορά το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, που έλαβε από αυτόν, η κ. Δαμασκηνού λέει πως πρόκειται για χρήματα που ο ίδιος της χρωστούσε από τότε που ήταν ζευγάρι.

    Η δημοτική σύμβουλος, Δέσποινα Δαμασκηνού

    Η ανακοίνωση της κ. Δαμασκηνού: «Επειδή δεν έχω μάθει να κρύβομαι, θα ήθελα να ενημερώσω τις φίλες και τους φίλους μου ότι από χθες βιώνω ένα Γολγοθά, με υπαίτιο έναν άνθρωπο, με τον οποίο κατά το πρόσφατο παρελθόν διατηρούσα σχέση και τον είχα βάλει στο σπίτι μου.

    » Ο άνθρωπος αυτός, με εκδικητικό μίσος, προσπάθησε να δώσει άλλη διάσταση σε μια μεταξύ μας, από το παρελθόν, οικονομική διαφορά. Η πλεκτάνη που προσπάθησε να μου στήσει, βοηθούμενος πιστεύω και από τρίτους, που με βεβαιότητα θα αποκαλυφθούν σύντομα, είμαι σίγουρη ότι θα καταρρεύσει ενώπιον των Δικαστηρίων.

    » Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, στην οποία θα οδηγηθούν όσοι προσπάθησαν να κατασκευάσουν αυτή την υπόθεση. Και να θυμίσω μια παροιμία ‘όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα…’».

    Η δικηγόρος της δημοτικής συμβούλου Βασιλική Αχριάνη σημειώνει:«Η πελάτισσα μου ισχυρίζεται πως πρόκειται για μια καθαρά προσωπική διαφορά με άτομο, με το οποίο διατηρούσε στενή σχέση επί σειρά ετών».

    H υπόθεση πήρε αναβολή από το δικαστήριο Ναυπλίου για την Πέμπτη 14 Μαρτίου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέγραψε τον δήμαρχο Άργους, Δημήτρη Καμπόσο από τη ΝΔ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτιά στο γηροκομείο του Άργους – Εκκενώθηκε το κτήριο



    ΣΧΟΛΙΑ