• Most Popular

    Άστραψαν τα φλας για την Μαρέβα Μητσοτάκη στην Λάρισα

    • NewsRoom


    Σε εκδήλωση της ΝΔ στην Λάρισα με θέμα την οικογένεια παρευρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη.

    «Καθημερινά στη δουλειά μου, συνεργαζόμαστε με ένα πλήθος γυναικών απ’ όλη την Ελλάδα. Γυναίκες που καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες για να ανταποκριθούν στον τριπλό ρόλο της μητέρας, της συζύγου και της εργαζόμενης. Δυστυχώς έχουν απέναντι τους το ελληνικό κράτος αντί να το έχουν σύμμαχο» είπε η κ. Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

    «Η ΝΔ έχει σε πρώτη προτεραιότητα τη λύση των προβλημάτων της μέσης ελληνικής οικογένειας, των γυναικών και των παιδιών. Το αποδεικνύει το πρόγραμμά της, αλλά και οι δεκάδες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε όλη την χώρα, όπως η σημερινή» τόνισε επίσης.

    Στην εκδήλωση, τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την ενίσχυση και την προστασία της οικογένειας παρουσίασαν αναλυτικά η Μαρία Αντωνίου, βουλευτής Καστοριάς, η Φωτεινή Αραμπατζή, βουλευτής Σερρών, η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, υποψήφια ευρωβουλευτής, η κ. Σοφία Βούλτεψη και η Αννά Καραμανλή υποψήφιες βουλευτές στο Νότιο τομέα Αθηνών, η Κατερίνα Μάρκου, υποψήφια ευρωβουλευτής και η Έλενα Ράπτη, βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης.

    Η βουλευτής Β’ Αθηνών Σοφία Βούλτεψη αναφέρθηκε στο ρόλο της γυναίκας στην σύγχρονη κοινωνία, αλλά και στις δυσκολίες που έχει για να συνδυάσει την επαγγελματική της πορεία με την προσφορά της στην οικογένεια.

    Από την πλευρά της η βουλευτής Β’ Αθηνών Άννα Καραμανλή είπε ότι χρειάζεται να δοθεί στην οικογένεια «εθνική προτεραιότητα και ένα σύγχρονο περιεχόμενο που απαιτεί η εποχή». Τόνισε, επίσης, ότι η σύγχρονη οικογένεια την τελευταία περίοδο δέχεται επίθεση σε διάφορα μέτωπα που σχετίζονται με την μείωση των εισοδημάτων, ενώ αναφέρθηκε στην ανάγκη να ενταχθεί πιο εντατικά ο αθλητισμός στα νέα παιδιά.

    Η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Μάρκου αναφέρθηκε στον ρόλο των παιδικών σταθμών, στην ανάγκη να υπάρξουν σύγχρονες υποδομές και υποστήριξε ότι η θέση της ΝΔ είναι «να μην υπάρξει κανένα παιδί εκτός παιδικού σταθμού».

    Η βουλευτής Β’ Αθηνών, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου είπε ότι είναι πολύ σημαντικό να στηριχτούν τα παιδιά εντός της οικογένειας, ενώ σημείωσε ότι υπάρχει ανάγκη οι γονείς να παρέχουν στα παιδιά τους όλες τις απαραίτητες δεξιότητες. Μεταξύ άλλων, επικεντρώθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νέα παιδιά με το διαδίκτυο, λέγοντας πως «ο εθισμός στο διαδίκτυο συγκαταλέγεται στις σύγχρονες ασθένειες».

    Η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης. Έλενα Ράπτη, αναφέρθηκε στο πρόβλημα της σεξουαλικής παιδικής κακοποίησης, αλλά και στην καμπάνια του Συμβουλίου της Ευρώπης για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Όπως είπε 1/5 πέφτουν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στη Ευρώπη, ενώ αναφορικά με την κατάσταση στη Ελλάδα, είπε, πως σύμφωνα με έρευνα το 16% των παιδιών έχει δεχτεί σεξουαλική κακοποίηση.

    Από την πλευρά της η βουλευτής Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή μίλησε για την συμμετοχή των γυναικών στον πρωτόγεννη τομέα και στην παραγωγή, ενώ επανέλαβε τις θέσεις της ΝΔ για τον αγροτικό τομέα και την επιχειρηματικότητα. Είπε επίσης ότι η ΝΔ έχει στην ατζέντα της μια δέσμη μέτρων «με αναπτυξιακά κριτήρια, φορολογικά κίνητρα για τις ομάδες παραγωγών, αλλά και εκμετάλλευση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων της Ε.Ε».

    Η βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου υποστήριξε ότι την περίοδο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, «ο θεσμός της ελληνικής οικογένειας, κλυδωνίστηκε βάναυσα» και αναφέρθηκε στο δημογραφικό ζήτημα το οποίο το χαρακτήρισε «μείζον εθνικό πρόβλημα για την Ελλάδα». Όπως είπε η « Ελλάδα είναι μία χώρα που γερνάει και συρρικνώνεται συνεχώς πληθυσμιακά, ενώ την ίδια στιγμή οι νέοι μεταναστεύουν για το εξωτερικό».

    Χαιρετισμούς έκαναν επίσης οι τρεις βουλευτές της ΝΔ στο ν. Λάρισας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας και Γιώργος Κατσιαντώνης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων Ρένα Καραλαριώτου.

    Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, κ. Μ. Συρεγγέλα και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας, κ. Χ. Καπετάνος.

    Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την εκδήλωση της ΝΔ για την ενίσχυση και την προστασία της οικογένειας
    Η Μαρέβα Μητσοτάκη στο βήμα της εκδήλωσης
    Η Μαρέβα Μητσοτάκη ανεβαίνει στο βήμα της εκδήλωσης
    Η Μαρέβα Μητσοτάκη ανάμεσα στον Κ. Αγοραστό (αριστερά) και Μάξιμο Χαρακόπουλο (δεξιά)

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκλεψε την παράσταση με φόρεμα της Μαρέβα η Λαμπέντ στα BAFTA

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρέβα Γκραμπόφσκι: «Ντροπή!»



    ΣΧΟΛΙΑ