• Most Popular

    Ιδού τα 6 μεγάλα θέματα που αποκάλυψε το mononews.gr τις τελευταίες ημέρες και επιβεβαιώθηκε σε όλα

    • NewsRoom


    Για μία ακόμα φορά η συντακτική ομάδα του mononews.gr, πιστή στη δημοσιογραφική της εγκυρότητα και αξιοπιστία, επιβεβαιώνεται σε έξι μείζονα ζητήματα της επικαιρότητας. Με επαγγελματικό κύρος, υπευθυνότητα και κυρίως με σεβασμό στον αναγνώστη, γράψαμε για την καταβολή της α’ δόσης του ποσού για την τηλεοπτική άδεια που πήρε ο  Βαγγέλης Μαρινάκης. Όπερ και εγένετο. Ώρα 14.30 και ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβαλε την πρώτη δόση για την τηλεοπτική του άδεια, πληρώνοντας για λογαριασμό της εταιρείας Alter Ego, 26,3 εκατ.ευρώ στο ελληνικό δημόσιο.

    Την πληροφορία είχε μεταδώσει το mononews στις 13.45, λίγο μετά την είδηση ότι είχε πληρώσει την α’ δόση ο Γιάννης Αλαφούζος.

    Παράλληλα, την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου σας είχαμε ενημερώσει τους αναγνώστες μας πως “ο Δημήτρης Κοντομηνάς έχει ήδη εξουσιοδοτήσει τον νομικό του σύμβουλο, καθηγητή Πάνο Λαζαράτο, να υποβάλει μήνυση σε βάρος του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρη Κρέτσου, καθώς και πέντε μελών της επιτροπής που ήταν υπεύθυνη για τη διενέργεια του διαγωνισμού, επικαλούμενος τα σοβαρά προβλήματα που έχουν διαπιστωθεί στον φάκελο της υποψηφιότητας Καλογρίτσα – προβλήματα μάλιστα που δεν απέτρεψαν την αρμόδια επιτροπή από το να εγκρίνει την υποψηφιότητα αυτή!”

    Και σε αυτό το ζήτημα, η συντακτική ομάδα του mononews.gr επιβεβαιώθηκε  και με την ίδια αξιοπιστία και τον άκρατο επαγγελματισμό που τη διακρίνει, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου σας ενημέρωσε πως ο Πάνος Λαζαράτος, νομικός εκπρόσωπος του Δημήτρη Κοντομηνά, κατέθεσε μήνυση κατά του Λευτέρη Κρέτσου, για τα αδικήματα της κακουργηματικής ψευδούς βεβαίωσης με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου.

    Στο θέμα της εγκυρότητας της μετάδοσης της είδησης και το καυτό ζήτημα της υπόθεσης του Χρήστου Καλογρίτσα. Η ιδιότυπη ενδoοικογενειακή “σφαγή” μεταξύ πατέρα και υιού μπήκε στο “μικροσκόπιο” της συντακτικής ομάδας του mononews.gr και οι αποκαλύψεις για τα περίφημα βοσκοτόπια, τα δάνεια που έχουν συνάψει από την Τράπεζα Αττικής και τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή επιβεβαιώθηκαν για μία ακόμα φορά.

    Καίριοι και πιστοί και στο τεράστιο επιχειρηματικό deal του “γάμου” Μαρινόπουλος – Σκλαβενίτης. Στις 22 Σεπτεμρβίου σας ενημερώσαμε ότι “Πριν από δύο εικοσιτετράωρα το mononews.gr ανέδειξε ένα ζήτημα μείζονος σημασίας, ότι 400-500 πρώην υπάλληλοι της Μαρινόπουλος, οι οποίοι αποχώρησαν οικειοθελώς από την εταιρεία τους προηγούμενους μήνες και πριν υπογραφεί η συμφωνία με την Σκλαβενίτης κινδυνεύουν να μην πάρουν την αποζημίωσή τους, την οποία είχε υποσχεθεί η διοίκηση των σούπερ μάρκετ”. Ωστόσο, έπειτα από επικοινωνία που είχαμε με ανθρώπους του Μάκη Σκλαβενίτη, μας διαβεβαίωσαν  ότι αν και δεν έχει καμία ευθύνη για τις συγκεκριμένες υποχρεώσεις της Μαρινόπουλος, θα υπάρξει πλήρης καταβολή των χρημάτων που οφείλονται σε εργαζόμενους της Μαρινόπουλος οι οποίοι αποχώρησαν το προηγούμενο διάστημα οικειοθελώς, κλείνοντας συμφωνία τμηματικής καταβολής αποζημιώσεων”.

    Στις δημοσιογραφικές επιτυχίες της συντακτικής ομάδας του mononews.gr και οι αποκαλύψεις για την Τράπεζα Αττικής. Σας ενημερώσαμε ότι “Το πόρισμα της ΤτΕ για την Τρ. Αττικής αναφέρει ότι όλα γίνονταν με το χέρι” χωρίς καμία αναφορά σε «κόκκινα» ή μη εξυπηρετούμενα δάνεια συγκεκριμένων επιχειρηματιών. Το καίριο ζήτημα του σκανδάλου επιβεβαίωσαν πηγές της Αττικής στο mononews.gr επισημαίνοντας ότι “τα θέματα δεν είναι «αξεπέραστα» και ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουν βρεθεί οι κατάλληλες λύσεις”.

    Σοβαρότητα, εγκυρότητα και ενημερωσή ήταν τα χαρακτηριστικά που επέδειξε η συντακτική ομάδα του mononews.gr και στο μείζον θέμα με την ΕΥΔΑΠ. Το mononews.gr  πιστό στις αρχές που διέπουν τη δημοσιογραφία σας αποκάλυψε “Το μεγάλο κόλπο της ΕΥΔΑΠ”, όλα όσα κρύβονται πίσω από την πολύκροτη υπόθεση, το παρασκήνιο και όλα τα σκοτεινά παιχνίδια, που παίζονται σε βάρος των Ελλήνων πολιτών.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/echi-ta-lefta-o-savvidis-gia-tin-tileoptiki-adia-ean-o-kalogritsas-den-katathesi-tin-dosi/76601



    ΣΧΟΛΙΑ