• Mononews TV

    Βασίλης Σταύρου (ΑΒ Βασιλόπουλος) στο mononews: Νέος κύκλος συγκέντρωσης στον κλάδο τα επόμενα χρόνια – mononewsTV

    • NewsRoom

    Επενδύσεις 50-60 εκατ. ευρώ σχεδιάζει για το 2022 η ΑΒ Βασιλόπουλος όπως επισημαίνει, ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Βασίλης Σταύρου σε συνέντευξή του στο mononews.

    Ο κ. Σταύρου αναφερόμενος στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην αγορά με τη διαταραχή της εφοδιαστικής αλυσίδας και την άνοδο του κόστους σε μεταφορές και ενέργεια, εκφράζει την ελπίδα για το «αισιόδοξο σενάριο», με τη «τάση σταθεροποίησης να τοποθετείται στο δεύτερο τρίμηνο του έτους και την αποκλιμάκωση από το δεύτερο μισό του έτους».

    Για τα επόμενα χρόνια εκτιμά ότι θα υπάρξει ένας νέος κύκλος συγκέντρωσης στον κλάδο λόγω του μεγάλου αριθμού καταστημάτων ανά κατοίκους, των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας και τη συγκέντρωση του οργανωμένου λιανεμπορίου στο 55%, που είναι από τα χαμηλότερα ποσοστά στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Κάτι που, όπως επισημαίνει, θα επηρεάσει περισσότερο τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

    Τέλος, ο επικεφαλής της ΑΒ Βασιλόπουλος επισημαίνει πως «είμαστε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις και συνεργασίες, εφόσον προσδίδουν αξία στη στρατηγική μας και ενισχύουν τη θέση μας στην αγορά».

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! 👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ