Αναγκαία χαρακτηρίζει τη λήψη πρόσθετων μέτρων για την εστίαση ο επικεφαλής της αλυσίδας «Γρηγόρης», προειδοποιώντας για «δυσάρεστες εξελίξεις» στην περίπτωση που δεν υπάρξει περαιτέρω στήριξη του κλάδου.
Ο Βλάσσης Γεωργάτος μιλώντας στο mononews χαιρετίζει τις προσπάθειες της κυβέρνησης να ενισχύσει τους κλάδους που επλήγησαν από τις επιπτώσεις της πανδημίας, υποστηρίζει ωστόσο πως χρειάζεται να επεκταθεί το «δίχτυ προστασίας» έως ότου ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην αγορά.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! ? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποδαρικό με επιτυχία στην πιλοτική 24ωρη λειτουργία των ΜΜΜ – Τι δήλωσαν Κυρανάκης, Σπηλιόπουλος και Αγιάσογλου
- Λ. Μπαρμπετάκη (AbbVie): Η πορεία μέχρι το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο και η στοχοθεσία
- Τα Μaggoosh της Μαργαρίτας Χρυσάκη, τα «Θαλασσινά» του Πάριου, η ομογένεια που στηρίζει την ΕΛΠΙΔΑ και το νέο στέκι στην Βουλιαγμένη
- Η Ζέττα Μακρή και το λαμόγιο
