• Mononews TV

    Τζιανλουίτζι Απόντε: Έσπασε όλα τα ρεκόρ σε αγορές πλοίων και εταιρειών επενδύοντας πολλά δισ. δολάρια – mononewsTV

    • NewsRoom

    Αναμφισβήτητα η κορυφαία προσωπικότητα της παγκόσμιας ναυτιλίας και των μεταφορών το 2022 ήταν ο Τζιανλουίτζι Απόντε, δεδομένου ότι κατόρθωσε να αυξήσει τον στόλο των εμπορευματοκιβωτίων του, εξαγόρασε εταιρείες διαχείρισης τερματικών σταθμών, εταιρεία ρυμουλκών, ίδρυσε αεροπορική μεταφορική εταιρεία και επένδυσε δισεκατομμύρια σε εταιρείες στην Αφρική και σε όλο τον κόσμο.

    Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με αναφορές στις Le Matin Dimanche και Sonntagszeitung, ο Τζιανλουίτζι Απόντε διαθέτει πλέον μαζί με την οικογένεια του περιουσία που προσεγγίζει τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ τα κέρδη του το προηγούμενο έτος ανήλθαν στα 20 δισ. δολάρια.

    Επισημαίνεται ότι από τον Αύγουστο του 2020, η ναυτιλιακή εταιρεία που έχει έδρα την Γενεύη αγόρασε περισσότερα από 250 πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων από «δεύτερο χέρι», ενώ προχώρησε σε ένα ιδιαίτερο φιλόδοξο πρόγραμμα ναυπήγησης πλοίων.

    Το μερίδιο πλέον των πλοίων που ανήκουν στην MSC στον συνολικό παγκόσμιο στόλο των ενεργών πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων έχει αυξηθεί στο 69% από το 51%.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ