• Mononews TV

    Το λονδρέζικο πριβέ Mark’s Club επέλεξε η Σήλια Κριθαριώτη για να γιορτάσει τη συνεργασία της με τα Harrods – mononewsTV

    • NewsRoom

    Η Σήλια Κριθαριώτη γιόρτασε την αποκλειστική συνεργασία της με το θρυλικό πολυκατάστημα Harrods, με τη φίλη της Sarah Harris (Global Network Lead και European Deputy editor της Vogue) σε μια μαγική βραδιά για φίλους από το Λονδίνο, αλλά και την Αθήνα, που κατέφθασαν στο περίφημο Mark’s Club.

    Κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας είναι η το διάσημο σούπερ μόντελ, Κέιτ Μος.

    Kαι ήταν μια βραδιά που τα είχε όλα: signature cocktails, σαμπάνια, εορταστική διάθεση και πολύ χορό με τις μουσικές επιλογές του διάσημου dj Fat Tony.

    Από νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, στο στολισμένο χριστουγεννιάτικο private members club στο Mayfair του Λονδίνου, συνέρρεαν οι καλεσμένοι ακολουθώντας το dress code «festive and sparkling» που συνέστησαν οι οικοδέσποινες Σήλια Κριθαριώτη και Sarah Harris, επίσης ντυμένη με δημιουργία Celia Kritharioti!

    Δίπλα στη Σήλια ήταν η οικογένειά της, με τις κόρες της να ταξιδεύουν για τη μεγάλη βραδιά στο Λονδίνο από τις ΗΠΑ, όπου και σπουδάζουν.

    Ο Editor in Chief της βρετανικής Vogue και European Editorial Director, Edward Enninful, ήταν από τους πρώτους καλεσμένους που βρέθηκε εκεί.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ