ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εισηγμένη ναυτιλιακή εταιρεία Tsakos Energy Navigation (ΤΕΝ) του Νίκου Π. Τσάκου είχε εντυπωσιακές οικονομικές αποδόσεις κατά το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.
Αναλυτικότερα, η Tsakos Energy Navigation γνωστοποίησε κέρδη 51,3 εκατομμυρίων δολαρίων για το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, σημειώνοντας αύξηση κατά 300%, έναντι ζημιών 25 εκατομμυρίων δολαρίων που είχε στο αντίστοιχο περσινό τρίμηνο.
Τα έσοδα της εταιρείας ανήλθαν σε 132 εκατομμύρια δολάρια και οφείλεται στην εκτίναξη των ναύλων των δεξαμενοπλοίων εξ αιτίας του πολέμου στην Ουκρανία.
Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ΤΕΝ Ευστράτιος Αράπογλου δήλωσε ότι η επίδοση ήταν η δεύτερη καλύτερη όλων των εποχών της εταιρείας, δεδομένου ότι κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2007 τα κέρδη ήταν 52 εκατομμύρια δολάρια.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αποκλειστικό: Το μυστικό report της Goldman Sachs για Eurobank, Εθνική, Πειραιώς και Alpha Bank- Τι λέει στον Πιερρακάκη
- Μετά το Ελληνικό, τα Κεραμεία Αλλατίνη: Η οικογένεια Ανδρεάδη φέρνει τον πρώτο ουρανοξύστη κατοικιών στη Θεσσαλονίκη
- Πώς ξεδιπλώθηκε το μεγάλο κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων από την ΑΑΔΕ – Οι εταιρείες «βιτρίνα» και οι πωλήσεις σε ανυποψίαστες βιομηχανίες
- Αποκαλυπτικό: Μετοχές αξίας 34 εκατ. ευρώ κατέχουν οι 5 CEO’s και άλλα 8 ανώτερα στελέχη των ελληνικών τραπεζών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.