ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια σειρά από παρεμβάσεις για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής στη χώρα μας παρουσίασε η ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών κατά τη σημερινή εξειδίκευση των μέτρων που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης από τη ΔΕΘ.
Στο στόχαστρο βρίσκονται οι συναλλαγές με τις επιχειρήσεις, καθώς με τα 10 μέτρα επιχειρείται να μπει ένα τέλος στη διακίνηση «μαύρου» χρήματος και στην απόκρυψη εισοδημάτων.
Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Σταματούν οι εχθροπραξίες για πέντε μέρες, πάρτι στις αγορές
- Υγεία των νεφρών για όλους: Η σημασία της πρόληψης στη Νεφρική Νόσο
- Χρηματιστήριο: Επιθετικές αγορές, δίνουν κέρδη στον δείκτη πάνω από τις 2070 μονάδες
- Ελληνικό FBI: Μεγάλη επιχείρηση για κύκλωμα με εικονικές εταιρείες – 22 συλλήψεις, ανάμεσά τους δύο παίκτες ριάλιτι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.