• Mononews TV

    Σκλαβενίτης: Σε λειτουργία το νέο dark store στην Κηφισιά – mononewsTV

    • NewsRoom

    Σε λειτουργία τέθηκε πριν από λίγες μέρες το τέταρτο και μεγαλύτερο Κέντρο Διανομής Παραγγελιών της Σκλαβενίτης στην Κηφισιά, το οποίο θα εξυπηρετεί τις παραγγελίες των πελατών του eMarket από τις περιοχές κυρίως των βορειοανατολικών προαστίων και των γύρων περιοχών της Αττικής.

    Ήδη πάντως οι καταναλωτές σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο που κάνουν τις παραγγελίες τους στο sklavenitis.gr διαπιστώνουν ότι ο χρόνος παράδοσης έχει μειωθεί σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Για παράδειγμα οι παραδόσεις των αγορών που ήθελαν 5 έως 6 ημέρες σε κάποιες περιπτώσεις, γίνονται πλέον ακόμη και την επόμενη μέρα.

    Υπενθυμίζεται ότι πέραν του καινούριου e–hub στη Κηφισιά, η Σκλαβενίτης για την εξυπηρέτηση των ηλεκτρονικών παραγγελιών διαθέτει επίσης ακόμη ένα στην Πέτρου Ράλλη, ένα στον Γέρακα καθώς και στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες στα σχέδια είναι η δημιουργία ακόμη ενός dark store στην Αττική, πιθανόν στα νότια προάστια.

    Στόχος της εταιρείας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών μέσω του sklavenitis.gr, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του στο τέλος του 2020 εξυπηρετώντας αρχικά την Αττική ενώ στη συνέχεια επεκτάθηκε σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Λάρισα.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ