• Mononews TV

    Σεμίραμις Παληού: Κέρδη υψηλότερα των εκτιμήσεων των αναλυτών για την Diana Shipping – MononewsTV

    • NewsRoom

    Κέρδη που ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών εμφάνισε η ναυτιλιακή Diana Shipping συμφερόντων της οικογένειας Παληού κατά το τρίτο τρίμηνο του έτους, καθώς επωφελήθηκε από τα υψηλά ναύλα στην αγορά ξηρού φορτίου.

    Η εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης εταιρεία, εμφάνισε καθαρά κέρδη 14,7 εκατ. δολάρια για το τρίμηνο που έληξε στο τέλος Σεπτεμβρίου 2021 έναντι ζημιών 13,2 εκατ. δολαρίων την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

    Τα κέρδη ανά μετοχή διαμορφώθηκαν στα 0,16 δολάρια, υψηλότερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών για 0,13 δολάρια ανά μετοχή.

    Τα έσοδα της ναυτιλιακής που διαθέτει στόλο με 37 bulkers, ανήλθαν στα 57,3 εκατ. δολάρια στο τρίτο τρίμηνο του έτους έναντι 42,3 εκατ. δολαρίων το αντίστοιχο τρίμηνο του 2020. Η αύξηση αποδίδεται κατά κύριο λόγο στην βελτίωση του ισοδύναμου χρονοναύλωσης που εξασφάλισε η Diana Shipping τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

    Θετική ήταν η πορεία της ναυτιλιακής και στο εννεάμηνο του 2021, καθώς εμφάνισε κέρδη 16,3 εκατ. δολαρίων έναντι σημαντικών ζημιών 126 εκατ. δολαρίων το εννεάμηνο της προηγούμενης χρήσης.

    Αντίστοιχα τα έσοδα διαμορφώθηκαν στα 145,4 εκατ. δολάρια από τις αρχές του έτους μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2021, έναντι 127,1 εκατ. δολαρίων πέρυσι.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! 👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ