• Mononews TV

    Προς μιάμιση φορά υπερκάλυψη η ΙΡΟ της Dimand – mononewsTV


    Από την πρώτη κιόλας μέρας της δημόσιας προσφοράς μετοχών της Dimand καλύφθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ενώ πλέον η IPO οδεύει προς υπερκάλυψη κατά μιάμιση φορά.

    Αν και οι περισσότερες συναλλαγές αναμένονται σήμερα, οπότε και κλείνει η περίοδος προσφοράς και μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τη διαπραγμάτευση στο ταμπλό, η έκδοση έχει αγκαλιαστεί από ολόκληρη την επιχειρηματική κοινότητα, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στους ανάδοχους. Μάλιστα, τα κεφάλαια που αναμένεται να αντλήσει η Dimand θα ξεπεράσουν τα 150 εκατομμύρια και ίσως προσεγγίσουν τα 170 εκατ. ευρώ, με το στόχο για τα προς άντληση κεφάλαια να έχει τεθεί στα 112 εκατομμύρια κατά μέγιστο.

    Η έκδοση είχε καλυφθεί ήδη μία φορά από τις 29 Ιουνίου, ημέρα έναρξης της δημόσιας προσφοράς, το αποτέλεσμα της οποίας θα φανερώσει σήμερα πόσα εκατομμύρια ευρώ θα πέσουν στο τραπέζι της Dimand. Αυξημένο είναι το ενδιαφέρον και για ιδιωτική τοποθέτηση, ενώ ήδη το fund Orasis και το family office της Μαριάννας Λάτση επενδύουν ως cornerstone επενδυτές, με συνολικά 25 εκατομμύρια ευρώ, που μεταφράζεται στο 1/4 της συνολικής έκδοσης. Σημειωτέον ότι Latsco και Orasis θα λάβουν 100% και 80%, αντίστοιχα, της αιτούμενης συμμετοχής τους, εφόσον η έκδοση υπερκαλύπτεται.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ