• Mononews TV

    Πόρτο Χέλι: Τι συνδέει τον Γ. Βαρδινογιάννη με το κτήμα Κοντομηνά; – mononewsTV


    Μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν γνωστό πως είχε επενδύσει στην περιοχή ο Βλαντιμίρ Πούτιν, αν και σήμερα κανείς δεν μιλάει, κανείς δεν θέλει να ξέρει, φωτογραφικά ντοκουμέντα ειδικά δύσκολα θα διαρρεύσουν.

    Σε μία προφυλαγμένη -σχετικά- περιοχή από τους αδιάκριτους φακούς των παπαράτσι από διαφορετικά σημεία του πλανήτη. Η Αργολίδα δεν είναι Μύκονος…

    Ο Σον Κόνερι είχε σίγουρα, καθώς το 2013 είχε αγοράσει το εξοχικό σπίτι των ονείρων του, όπως είχε πει στο Πόρτο Χέλι, για να περνάει εκεί χρόνο μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο. «A place in the sun», όπως συνήθιζε να λέει με την χαρακτηριστική, σκωτσέζικη προφορά του.

    Δίπλα στο σπίτι του James Bond, μένει όμως και ο… βασιλιάς της Ολλανδίας, όπως λένε οι ντόπιοι, αλλά και ο Ρομάν Αμπράμοβιτς ενώ ο Χιου Γκραντ θέλει κι εκείνος να αποκτήσει ένα κτήμα πάνω στη θάλασσα για να μπορεί να έρχεται ακόμη πιο συχνά, ινκόγκνιτο, στην αγαπημένη του Ελλάδα και να ξεχάσει για λίγο το Χόλυγουντ, στις σειρές, τα σενάρια, το παρελθόν που τον καταδιώκει.

    Καλώς ορίσατε στα «Hamptons of Greece» ή αλλιώς Πόρτο-Beverly-Χέλι. Η περιοχή που έχει γίνει γνωστή και από τα αφιερώματα στα ξένα περιοδικά, με ευφάνταστους τίτλους όπως «The Porto Heli Riviera» και το Μονακό της Ελλάδας.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! 👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ