• Mononews TV

    ΟΤΕ: Πήρε έργο για παροχή λογισμικού Microsoft αξίας €47 εκατ. – mononewsTV

    • NewsRoom

    Στον ΟΤΕ κατέληξε σύμφωνα με πληροφορίες του mononews το έργο της Κοινωνίας της Πληροφορίας για την προμήθεια λογισμικού Microsoft, έναντι τιμήματος που αγγίζει τα 47 εκατ. ευρώ.

    Λίγους μήνες πριν η Κοινωνία της Πληροφορίας, έβγαλε σε διαγωνιστική διαδικασία το έργο «Κεντρική Συμφωνία Προμήθειας και Συντήρησης Αδειών Λογισμικού Microsoft μέσω Enterprise Agreement» για την προμήθεια και εγκατάσταση λογισμικού Microsoft στους υπολογιστές και τα κεντρικά συστήματα της Δημόσιας Διοίκησης.

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το έργο, μετά από εξέταση όλων των δικαιολογητικών από την ΚτΠ, κατακυρώθηκε στον ΟΤΕ, έναντι 46,5 εκατ. ευρώ.

    Με αυτό το έργο η Δημόσια Διοίκηση, μέσω του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσει την προμήθεια αδειών και τη συντήρηση των υπαρχόντων προϊόντων λογισμικού (Software Assurance σε συνέχεια της Σύμβασης «Προμήθεια Αδειών Λογισμικού μέσω Εταιρικής Σύμβασης (Enterprise Agreement)» την χρονική περίοδο 2021-2023) και να αποκτήσει τις επιπλέον απαραίτητες νέες άδειες λογισμικού της εταιρίας Microsoft μέσω Σύμβασης Προμήθειας Πολλαπλών Αδειών Λογισμικού (Enterprise Agreement) για την υποστήριξη των εξαιρετικά σημαντικών και νευραλγικών της λειτουργιών.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ