• Mononews TV

    Nίκος Σταθόπουλος (BC Partners- Nova): Υπάρχουν περιθώρια για καλύτερες υπηρεσίες στις τηλεπικοινωνίες – mononewsTV

    • NewsRoom

    “Ξεκινήσαμε να επενδύουμε στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών αποκτώντας την Nova, συνεχίσαμε με την Wind και προχωράμε με περαιτέρω επενδύσεις στην Ελλάδα σήμερα στις υποδομές”, ανέφερε χθες ο Νίκος Σταθόπουλος επικεφαλής της BC Partners και Πρόεδρος του ΔΣ της Nova, στο περιθώριο της εκδήλωσης για την ανακοίνωση της επένδυσης 2 δισ. ευρώ της Nova στην Ελλάδα.

    “Επενδύουμε, γιατί πιστεύουμε ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια για καλύτερες υπηρεσίες, καλύτερα προϊόντα και υψηλότερες ταχύτητες, και μπορούμε να τα προσφέρουμε σε ανταγωνιστικές τιμές και βέβαια ότι μπορούμε να αυξήσουμε το μερίδιό μας”.

    Η Nova, ανακοίνωσε χθες επένδυση 2 δισ. ευρώ την επόμενη πενταετία, με στόχο να ανεβάσει τον πήχη στην ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών. “Ανοίγουμε νέα σελίδα στην ανάπτυξη δικτύων οπτικών ινών, και εγκαινιάζουμε τον ανταγωνισμό στις υποδομές», ανέφερε o Διευθύνων Σύμβουλος της Nova κ. Παναγιώτης Γεωργιόπουλος.  Ταυτόχρονα προανήγγειλε ότι η εταιρεία το Νοέμβριο θα ανακοινώσει νέα ανταγωνιστικά πακέτα στην κινητή και σταθερή τηλεφωνία.

    Βικτωρία Μπάκλογκ: Η ελληνική κοινωνία θα ωφεληθεί από την προσπάθειά μας

    Στους λόγους που αποφάσισε η United, μητρική της Nova, να προχωρήσει στην επένδυση στις τηλεπικοινωνιακές υποδομές, αναφέρθηκε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας κ. Βοκτωρία Μπάκλογκ.

    “Υπάρχει μια ισχυρή ζήτηση και μια μεγάλη δυναμική στην ελληνική αγορά και είμαστε έτοιμοι να λειτουργήσουμε διαφορετικά και να δημιουργήσουμε αξία. Ο τρόπος που κινούμαστε επιχειρηματικά είναι να δημιουργούμε αξία για τους πελάτες μας, καταναλωτές και επιχειρήσεις. Δεν είχαμε δει αυτή την ευκαιρία όταν κάναμε τις εξαγορές και δεν περιμέναμε ότι θα έρθουμε να ανακοινώσουμε σήμερα αυτή την επένδυση. Όμως γρήγορα διαπιστώσαμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε μόνο περιεχόμενο, και σήμερα είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί πιστεύουμε ότι υπάρχει μαι μεγάλη ευκαιρία και μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά προσφέροντας υψηλές ταχύτητες και σύγχρονα προϊόντα. Η ελληνική κοινωνία θα ωφεληθεί από την προσπάθειά μας”, κατέληξε η κυρία Βικτωρία Μπάκλογκ.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ