• Mononews TV

    Νίκος Καραμούζης: Όλο το σχέδιο του τραπεζίτη για τα 72 ξενοδοχεία που αγόρασε – mononewsTV

    • NewsRoom

    Στόχος μας είναι να αναπτυχθούν τα ξενοδοχεία και να επανατοποθετηθούν στην τουριστική αγορά, λέει στο mononews.gr ο Νίκος Καραμούζης για τα 72 ξενοδοχεία τα οποία αγόρασε από την Intrum, μαζί με το Θανάση Λασκαρίδη και τον όμιλο της Brown Hotels.

    Η πρόταση τους ήταν η πλέον συμφέρουσα τόσο για το τίμημα που πρόσφεραν στην Intrum, καθώς οι 72 ξενοδοχειακές μονάδες βαρύνονται με «κόκκινες» οφειλές 258 εκατ. ευρώ που έχουν τιτλοποιηθεί, όσο και για το πλάνο ανάπτυξης τους.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κοινοπραξία SMERemediumCap του Ν. Καραμούζη- family office του Θανάση Λασκαρίδη- και τον όμιλο Brown Hotels, σκοπεύει να χρηματοδοτήσει με περισσότερα από 20 εκατ ευρώ την επανατοποθέτηση των μονάδων στην ξενοδοχειακή αγορά.

    «Η στρατηγική για την ανάπτυξη των ξενοδοχείων θα κριθεί τους επόμενους μήνες» λέει ο κ. Νίκος Καραμούζης. Θα συναντηθούμε με τον κάθε ιδιοκτήτη, θα εξετάσουμε το δικό του σχέδιο ανάπτυξης, αν το επιθυμεί θα προσφέρουμε κεφάλαια. Φυσικά θα προχωρήσουμε και σε ρύθμιση του δανεισμού του που θα προβλέπει και «κούρεμα», συμπληρώνει.

    Βέβαια αν δεν υπάρχει διάθεση συνεργασίας από τον ιδιοκτήτη τότε θα καταφύγουμε στην έσχατη λύση του πλειστηριασμού. Όμως πριν φτάσουμε εκεί υπάρχουν πολλές ενδιάμεσες λύσεις και θα τις εξαντλήσουμε όλες.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ