ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ναυτιλιακή εταιρεία Thenamaris του Νικόλα Μαρτίνου εξασφάλισε το νεότευκτο δεξαμενόπλοιο, τύπου suezmax που πρόκειται να παραδοθεί από ναυπηγείο της Νότιας Κορέας τον Νοέμβριο του 2022.
Ναυλομεσιτικές πηγές αναφέρουν ότι ο Νικόλας Μαρτίνος απέκτησε το πλοίο από την εταιρεία Unisea Shipping του Αδαμάντιου Λαιμού για 76 εκατομμύρια δολάρια. Την είδηση επιβεβαιώνει και η Clarksons.
Πρόσφατα η εταιρεία του Νικόλα Μαρτίνου παρέλαβε το δεξαμενόπλοιο «Άγιος Νικόλαος», ενώ ναυπηγεί άλλα οκτώ πλοία, τέσσερα δεξαμενόπλοια και τέσσερα φορτηγά πλοία.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΝΕΧ Syros: Ολοκληρώθηκε η επισκευή του Maas Confidence
- Κάγια Κάλας: «Η Ρωσία θέτει σε κίνδυνο ζωές σε ολόκληρη την Ευρώπη μέσω υβριδικών επιθέσεων»
- Χρονιά-ορόσημο το 2026 για τους μεγιστάνες του τεχνολογικού κλάδου με κέρδη άνω των $800 δισ.
- Πηγές ΟΣΥ: Η ΦΡΑΤΕΚ Α.Ε. μοναδικός διεκδικητής στον διαγωνισμό για την αποξήλωση του ανενεργού δικτύου των τρόλεϊ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.