ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο διαχωρισμό των πλοίων ξηρού φορτίων και των containerships του στόλου της και στην ένταξη τους σε ένα νέο εταιρικό brand προχώρησε η ναυτιλιακή Thenamaris συμφερόντων του εφοπλιστή Νικόλα Μαρτίνου.
O νέος βραχίονας της εταιρείας, με το όνομα Thenamaris Conbulk Inc. δημιουργήθηκε τον περασμένο μήνα και περιλαμβάνει 19 φορτηγά πλοία και τέσσερα containerships, ενώ τα 67 τάνκερ παραμένουν στην Thenamaris, όπως αναφέρεται στη ιστοσελίδα της ναυτιλιακής.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκη Κεραμέως: Το ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσει θετικά το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση του μισθολογικού χάσματος μεταξύ ανδρών και γυναικών;
- Σοκ στη Μπαρτσελόνα: Έφυγε ο πατέρας του Χάνσι Φλικ πριν το «El Clasico»
- Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Οι φωτογραφίες με τον γιο της – «Είμαι τόσο περήφανη που είμαι η μαμά σου»
- Coca-Cola HBC: UBS, Deutsche Bank και Citi διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους για τη μετοχή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.