• Mononews TV

    Νικόλας Λυκιαρδόπουλος: Επένδυση €10 εκατ. στην Air Cycladic – Ξεκινάει δρομολόγια με 3 Cessna Grand Caravan EX – mononewsTV

    • NewsRoom

    Ο εφοπλιστής Νικόλας Λυκιαρδόπουλος επιμένει ελληνικά και όχι μόνο στηρίζει το εθνικό νηολόγιο και απασχολεί στα πλοία του, τους Έλληνες ναυτικούς, τώρα επενδύει στις αερομεταφορές και φιλοδοξεί με τακτικά δρομολόγια να μειώσει τις αποστάσεις μεταξύ των ελληνικών νησιών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νικόλας Λυκιαρδόπουλος υλοποιεί ένα επενδυτικό πρόγραμμα που υπερβαίνει τα 10 εκατομμύρια ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει τη δημιουργία αεροπορικού δικτύου ανάμεσα στα νησιά των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων. Στο άμεσο προγραμματισμό εντάσσεται και η σύνδεση του Ηρακλείου και των Χανίων με την Σαντορίνη και την Μύκονο.

    Η Air Cycladic και η Naxos Air δημιουργήθηκαν το 2016 από τον Αυστριακό George Pommer, ο οποίος, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πούλησε το brand name στον Νικόλα Λυκιαρδόπουλο και αποχώρησε από την εταιρεία.

    Εκτιμάται ότι η αξία του κάθε αεροπλάνου είναι περί τα 3 εκατομμύρια δολάρια. Τα τρία Cessna Grand Caravan EX εκτελούν μέχρι σήμερα ταξίδια “τσάρτερ”, ενώ από την προσεχή εβδομάδα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, τα αεροπλάνα θα εκτελούν τακτικά δρομολόγια από νησί σε νησί.

    Τα προγράμματα των δρομολογίων έχουν εγκριθεί και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν για να γνωρίζει το επιβατικό κοινό πως θα μετακινηθεί. Το εισιτήριο θα κυμαίνεται γύρω στα 200 ευρώ, ενώ θα δίνεται η δυνατότητα να ναυλωθεί για ιδιωτική πτήση. Το κάθε αεροπλάνο μπορεί να μεταφέρει 12 άτομα και 600 κιλά.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ