• Mononews TV

    Νέο κεφάλαιο για την Παγωτά Δωδώνη – Προτιμητέος επενδυτής o Aλέξανδρος Κατσιώτης της ΕΛΓΕΚΑ – mononewsTV


    Νέο κεφάλαιο στην ιστορία της ανοίγει η Παγωτά Δωδώνη μετά την ανάδειξη του Αλέξανδρου Κατσιώτη της ΕΛΓΕΚΑ ως προτιμητέου επενδυτή για την πώληση των δανείων της προβληματικής εταιρείας.

    Οι πιστώτριες τράπεζες επέλεξαν την εισηγμένη του Αλέξανδρου Κατσιώτη για την πώληση των δανείων της προβληματικής εταιρείας.

    Στη διαγωνιστική διαδικασία συμμετείχαν άλλοι δύο ενδιαφερόμενοι επενδυτές: η σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία ΚΡΙ ΚΡΙ και η εταιρεία Βενέτης.

    Μολονότι η προσπάθεια διάσωσης της εταιρείας, που έχει ένα δυνατό brand name στην αγορά, ξεκίνησε από το 2017, καμία από τις προτάσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέχρι σήμερα δεν είχε καταλήξει επιτυχώς.

    Με συσσωρευμένες ζημιές 30 εκατ. ευρώ, αρνητικά ίδια κεφάλαια 21,25 εκατ. ευρώ και συνολικό δανεισμό 36,12 εκατ. ευρώ, στοιχεία που καταγράφονται στον τελευταίο δημοσιευμένο ισολογισμό (31/12/2020), η Παγωτά Δωδώνη κατέγραψε σημαντικές απώλειες το 2020, που ήταν άλλωστε και χρονιά Covid, όπου η αγορά δέχτηκε σημαντικό πλήγμα λόγω των περιοριστικών μέτρων.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ