• Mononews TV

    Μιχάλης Τσαμάζ: Τι σηματοδοτεί η απορρόφηση της Cosmote – mononewsTV


    Σε ένα ακόμα βήμα προς την ολοκλήρωση του μετασχηματισμού του προχώρησε ο ΟΤΕ, αφού όπως ανακοινώθηκε, ξεκινούν οι διαδικασίες απορρόφησης της Cosmote, κάνοντας παράλληλα πράξη τη δέσμευση του Μιχάλη Τσαμάζ, για έναν νέο ΟΤΕ, όταν το 2010 ανέλαβε καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου.

    Στην πράξη, δεν αναμένεται να γίνουν φοβερές αλλαγές. Το brand της Cosmote παραμένει. Ωστόσο, αυτή η κίνηση, λύνει τα χέρια της διοίκησης αλλά και των εργαζομένων σε πολλά «βαρίδια» του παρελθόντος.

    Στόχος είναι η απόκτηση ορθολογικότερης λειτουργικής δομής, ευελιξίας και εξειδίκευσης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

    Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι υπήρχαν δύο Διοικητικά Συμβούλια, άλλο για τον ΟΤΕ, ξεχωριστό για την Cosmote. Πλέον, μετά την ολοκλήρωση της απορρόφησης, θα υπάρχει ένα κοινό ΔΣ, γεγονός που θα διευκολύνει πολύ τις αποφάσεις της διοίκησης, τις μεταρρυθμίσεις που θέλει να περάσει, οδηγώντας φυσικά και σε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

    Οι διαδικασίες ήδη τρέχουν, με την απορρόφηση, όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση, να ολοκληρώνεται το Ιανουάριο του 2023.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ