• Mononews TV

    Μερτζάνης (Space Hellas): Πώς θα αυξήσει την κερδοφορία μετά το ρεκόρ του 2022 – mononewsTV


    Έτος ρεκόρ το 2022 για την Space Hellas, καθώς εμφάνισε τζίρο άνω των 128 εκατ. ευρώ, συνεχίζοντας να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον κλάδο της τεχνολογίας και στα έργα ICT.

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Ιωάννης Μερτζάνης, μιλώντας χθες κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των αναλυτών τόνισε ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να προσανατολίζεται στα έργα ψηφιοποίησης του δημοσίου αλλά και του ιδιωτικού τομέα, τα οποία χρηματοδοτούνται από το Ταμείο Ανάκαμψης αλλά και το νέο ΕΣΠΑ. Όπως είπε η Space Hellas είναι από τους πιο δυνατούς παίχτες στον χώρο και προσπαθεί συνεχώς να παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τον κλάδο αλλά και τις νέες τεχνολογίες.

    Για τις προοπτικές το 2023 είπε ότι αναμένεται μία πολύ δυνατή χρονιά, σαφώς καλύτερη από το 2022, ενώ αναφερόμενος στις νέες επενδύσεις εξήγησε ότι πάντα υπάρχουν ανοιχτοί ορίζοντες για νέες συμμετοχές και νέες εξαγορές, τονίζοντας ωστόσο ότι είναι επικεντρωμένοι στην ανάπτυξη της Singular Logic, μέσω της οποίας έχει πάρει αλλά και διεκδικεί πολλά έργα ψηφιοποίησης και ICT.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ