ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα διαμέρισμα στην περιοχή της πλατείας Μαβίλη μετατρέπεται σε ευρύχωρο Belvedere Loft με την υπογραφή των ADD Architecture Studio.
Η ομάδα των ADD Architecture Studio -οι αρχιτέκτονες Αργύρης Χρονόπουλος και Διονύσης Κουτσιουμάρης- επιδιώκουν πάντα μια ολιστική προσέγγιση, με στόχο την ακρίβεια σε όλα τα στάδια της δουλειάς τους, από τον πρωτότυπο σχεδιασμό έως την προσεκτικά επιτηρούμενη διαδικασία κατασκευής.
Έτσι και εδώ, η πρόταση χρησιμοποιεί τον σχεδιασμό του φωτός και των επίπλων για τη δημιουργία μιας γαλήνιας μίνιμαλ αίσθησης.
Το διαμέρισμα καταλαμβάνει τον τελευταίο όροφο που του χαρίζει άπλετο φυσικό διαμπερή φωτισμό και θέα προς τον αστικό ορίζοντα.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δήμητρα Πέτσα: Η Ελληνίδα που έκανε το νερό ρούχο και κατέκτησε το Λονδίνο
- Collector’s alert: Η Veuve Clicquot ενώνει δυνάμεις με τον Simon Porte Jacquemus
- Η φιλοσοφία του Γουόρεν Μπάφετ: Καλύτερα να χάσεις μια ευκαιρία, παρά να πληρώσεις ακριβά
- Ταξί: Εμφύλιος στον κλάδο – Εντείνεται η κόντρα Λυμπερόπουλου με ΠΟΕΙΑΤΑ και Κυρανάκη – Πότε θα γίνει υποχρεωτική η ηλεκτροκίνηση
