• Mononews TV

    Kiton: Ποιο είναι το θρυλικό ναπολιτάνικο brand, που επέλεξε ο Παύλος για το κουστούμι των €5.000 – mononewsTV

    • NewsRoom

    Ένα από τα πιο διάσημα υφάσματα για όσους λατρεύουν την κομψότητα στα ρούχα τους επέλεξε ο Παύλος, ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου για την κηδεία του πατέρα του.

    Ο Παύλος Γλύξμπουργκ εμφανίστηκε την περασμένη Δευτέρα στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου και εκφώνησε έναν συγκινητικό επικήδειο με ένα μαύρο καλοραμμένο κοστούμι, το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο.

    Ο Παύλος επέλεξε να ράψει το κουστούμι του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε ένα από τα καλύτερα μαγαζιά της χώρας, το Mah Jong, το οποίο έχει καταστήματα στο Κολωνάκι και στη Μύκονο.

    Ο πρωτότοκος γιος του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου βρέθηκε στο κατάστημα ανδρικής ένδυσης, το οποίο συνεργάζεται με τους πιο καταξιωμένους οίκους παγκοσμίως και στην Ελλάδα είναι ο μοναδικός προμηθευτής των πολυτελών προϊόντων Kiton. Για το κομψό μαύρο κουστούμι του, ο Παύλος φέρεται να πλήρωσε περίπου 5.000 ευρώ, μία μέση τιμή, τα πολυτελή υφάσματα της Kiton, το κορυφαίου ναπολιτάνικου brand, διάσημο για την ιταλική κομψότητα και τις υψηλές τιμές του.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ