ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
O Γιώργος Κατσάνος και η Στεφανία Τσιγκούνη του στούντιο Threshold διαμορφώνουν ένα διαμέρισμα στην Κυψέλη, φτιάχνοντας έναν μικρό παράδεισο για μια τριμελή οικογένεια – και το τέταρτο, πρωταγωνιστικό μέλος της, μια γάτα.
Το MJA βρίσκεται στην Κυψέλη, στον πρώτο όροφο ενός διαμερίσματος που βλέπει προς τα μέσα – πρόκειται για ένα διαμέρισμα 90 τετραγωνικών, το οποίο ανήκει σε μια τριμελή οικογένεια (και το τέταρτο μέλος της, μια γάτα).
Προηγουμένως, το διαμέρισμα ήταν σκοτεινό, με χωριστά δωμάτια, όπου το μόνο παράθυρο με νότιο προσανατολισμό βρισκόταν στην κουζίνα.
Ο κύριος στόχος του σχεδιασμού ήταν να μεγιστοποιηθεί το φυσικό φως σε όλα τα κύρια δωμάτια, δημιουργώντας παράλληλα μια ευέλικτη, αλλά οργανωμένη σειρά χώρων για την αυξανόμενη οικογένεια.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Bank: Στις 21 Μαΐου η Γενική Συνέλευση για το μέρισμα 70,26 εκατ. ευρώ
- Τι θα κάνει τώρα η μετοχή της Πειραιώς, η έξυπνη κίνηση Ψάλτη, τα νέα deals του Εξάρχου, το σοκ για τον Ευμορφίδη, το «ναυάγιο» του εφοπλιστή Οικονόμου, ο Δαγούμας και η πλατινομαλούσα νεαρά και η βάφτιση του JJC στο Capri
- Δριτσάνος (Schneider Electric): «Η Ελλάδα μπορεί να γίνει κόμβος δεδομένων» – Οι συνεργασίες, οι επενδύσεις και οι προκλήσεις
- Η ανακάλυψη που ανατρέπει τα πάντα και ποια μετοχή είναι η επιτομή της στρέβλωσης
