ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο χριστουγεννιάτικο δείπνο της «ΕΛΠΙΔΑΣ» έδωσε το «παρών» η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, συνοδευόμενη από τον γιο της, Ρόναν και τον στιλίστα της, Fancy James.
Με νέα κόμμωση και ντυμένη στα λευκά, η νέα πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα κατέφτασε στο γνωστό ξενοδοχείο, στον Αστέρα Βουλιαγμένης, όπου πραγματοποιήθηκε το δείπνο, γύρω στις 10 το βράδυ, λίγο πριν βγει στην πίστα ο Κωνσταντίνος Αργυρός.
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ μπήκε στην αίθουσα με τη συνοδεία περίπου δέκα bodyguard, ενώ ακολούθησε πιο πίσω η συντροφιά της για να καθίσουν στο τραπέζι του γιου του εφοπλιστή Νίκου Τσάκου, Παναγιώτη μαζί με την Αλεξάνδρα Νίκα και τη μητέρα της, Μιράντα Πατέρα.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!
https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: «Η Ελλάδα μπορεί να καινοτομήσει περισσότερο, να εξάγει γνώση, τεχνολογία και αγαθά»
- Β. Κικίλιας στην Υπουργική Συνδιάσκεψη για τους Ναυτικούς στη Λεμεσό: «Επενδύουμε 90 εκατ. ευρώ επιπλέον στη ναυτική εκπαίδευση – Ανοίγουμε τη ναυτιλία στη νέα γενιά»
- Η Γερμανία ετοιμάζεται για νέο δανεισμό 111 δισ. ευρώ το 2027 – Εισηγείται νέους φόρους σε ζάχαρη και πλαστικό
- Δημοσκόπηση Reuters/Ipsos: Η δημοτικότητα του Τραμπ βυθίζεται σε νέο χαμηλό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.