• Mononews TV

    Κέιτ Μίντλετον: Τι τρώει στην καθημερινή της ζωή η Δούκισσα του Κέιμπριτζ

    • NewsRoom

    Μπορεί η Κέιτ Μίντλετον να είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας, ωστόσο εξακολουθεί να κάνει η ίδια τα εβδομαδιαία ψώνια του σπιτιού, συνοδευόμενη, βέβαια, από bodyguards.

    Τι φαγητά επιλέγει, λοιπόν, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ για την ίδια, αλλά και την οικογένειά της;

    Όπως έχει αναφέρει πολλάκις στο παρελθόν και πιο πρόσφατα σε συνάντηση που είχε με την πακιστανική κοινότητα της Αγγλίας, η Κέιτ Μίντλετον λατρεύει τα καυτερά φαγητά.

    Μάλιστα, συνηθίζει να προσθέτει κάρυ στα φαγητά, ένα μπαχαρικό για το οποίο τρελαίνεται και η μόλις 4 ετών, πριγκίπισσα Σάρλοτ, ενώ για τον σύζυγό της, Ουίλιαμ, καθώς και για τους δύο πρίγκιπες, Τζορτζ και Λούις, η Κέιτ ετοιμάζει μία πιο ήπια εκδοχή.

    Μία από τις πιο αγαπημένες συνταγές της Δούκισσας είναι εκείνη που «έχει κληρονομήσει» από την γιαγιά της και ονομάζει «Granny’s chutney» και πρόκειται για ένα ινδικό πιάτο.

    Μάλιστα, τη συγκεκριμένη συνταγή έχει μαγειρέψει στο παρελθόν για την βασίλισσα Ελισάβετ.

    Όπως αποκάλυψε κατά τη διάρκεια συνέντευξης για ντοκιμαντέρ, η ίδια:

    «Σκέφτηκα τι θα έδινα στους παππούδες μου και είπα να φτιάξω κάτι εγώ. Θα μπορούσε να πάει εντελώς λάθος, αλλά τελικά της μαγείρεψα τη συνταγή της γιαγιάς μου». 

    Ένας στενός φίλος της οικογενείας δήλωσε στο Vanity Fair πως ένα από τα χόμπι της Κέιτ είναι η μαγειρική και συχνά ετοιμάζει το αγαπημένο πιάτο του Ουίλιαμ που δεν είναι άλλο από το ψητό κοτόπουλο.

    Ακόμη, διαθέτει μία συσκευή που φτιάχνει λουκάνικα, ενώ η Δούκισσα δημιουργεί και τις δικές της μαρμελάδες.

    Παρά την προτίμηση του βασιλικού ζευγαριού στο κρέας, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Μουμπάι, η Κέιτ και ο Ουίλιαμ είχαν απολαύσει ένα πιάτο για vegeterians με χορτοφαγικά κεμπάμπ και κάρυ.

    Αν και κυκλοφορεί η φήμη ότι η Δούκισσα όχι μόνο προτιμάει, αλλά λατρεύει το γάλα αμυγδάλου, η ίδια έχει αποκαλύψει ότι δεν της αρέσει καθόλου και προειδοποιεί: «μην πιστεύετε ότι διαβάζετε!».

    Γενικά, η Κέιτ φροντίζει να ακολουθεί μία ισορροπημένη διατροφή, ωστόσο καμιά φορά απολαμβάνει σνακς και γλυκά, όπως όλοι μας.



    ΣΧΟΛΙΑ