• LIFE&STYLE

    Έκπληξη προκαλεί το αγαπημένο φαγητό της πριγκίπισσας Σάρλοτ – Τι αποκάλυψε η Κέιτ Μίντλετον

    • NewsRoom
    Σάρλοτ-Μίντλετον

    Η Κέιτ Μίντλετον με την κόρη της Σάρλοτ


    Την αγάπη της για τη μαγειρική αποκάλυψε πρόσφατα η Κέιτ Μίντλετον

    Με αφορμή την βασιλική περιοδεία στο Πακιστάν, που έχει προγραμματιστεί για τις 14 Οκτωβρίου, η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ βρέθηκαν στο Κέντρο Aga Khan, στο Λονδίνο, όπου συνομίλησαν με σημαντικά πρόσωπα της κοινότητας του Πακιστάν.

    Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δήλωσαν ότι ανυπομονούν να δοκιμάσουν το φαγητό στο Πακιστάν, ενώ η Κέιτ αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί το κάρυ συχνά στο φαγητό που μαγειρεύει στο σπίτι της.

    Όπως υπογράμμισε, πρόκειται για μια πιο ήπια εκδοχή, βέβαια, προκειμένου να μπορούν να το φάνε και τα μικρά τους παιδιά, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις.

    Ωστόσο, δήλωσε πως η μόλις 5 ετών πριγκίπισσα Σάρλοτ λατρεύει το πικάντικο κάρυ και γενικά είναι λάτρης των καυτερών φαγητών.

    «Είναι πολύ δύσκολο να μαγειρεύεις κάρυ για όλη την οικογένεια», είπε η Κέιτ Μίντλετον.

    «Τα παιδιά τρώνε χωρίς μπαχαρικά, το δικό σου είναι μέτριο», είπε στον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

    «Κι εμένα μου αρέσει πολύ καυτερό», τόνισε προσθέτοντας: «Η Σάρλοτ είναι πολύ καλή με τα καυτερά».

    Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ τότε επαλήθευσε τα λεγόμενα της συζύγου του, λέγοντας πως του αρέσει το φαγητό του να είναι μέτρια καυτερό, με έναν από τους καλεσμένους της εκδήλωσης να αναφέρει ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο Πακιστάν.

    Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ

    «Εγώ και τα πικάντικα, δεν έχουμε πολύ καλή σχέση. Μου αρέσουν τα πικάντικα αλλά όχι τα καυτερά. Ανυπομονώ πάντως να τα δοκιμάσω ούτως ή άλλως. Θα χρειαστώ μεγαλύτερο μέγεθος κουστουμιού», πρόσθεσε αστιευόμενος.

    Τον Απρίλιο του 2017, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον είχαν μιλήσει για την ζωή τους στο παλάτι, αποκαλύπτοντας ότι παρακολουθούν τις αγαπημένες τους εκπομπές φορώντας «άνετα ρούχα» και παραγγέλνοντας από έξω κάρυ.

    Κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης στο BBC Radio One, ρωτήθηκαν πώς χαλαρώνουν στο σπίτι τους και το βασιλικό ζευγάρι είπε ότι τους αρέσει να παραγγέλνουν από έξω και να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους σειρές, όπως το «Homeland» και το «Game of Thrones».

    «Φυσικά με συνοδεία κάρυ», είπε τότε η Κέιτ Μίντλετον με τον σύζυγό της να προσθέτει πως το ντελίβερι δεν πηγαίνει στο παλάτι.

    «Συνήθως κάποιος πηγαίνει και το παίρνει από το κατάστημα».



    ΣΧΟΛΙΑ