• Mononews TV

    Η Δήμητρα Κούστα με την Άννα Βίσση στο freak show του Jean Paul Gaultier – mononewsTV

    • NewsRoom

    Στο πιο «εκκεντρικό» και «σκανδαλώδες» σόου, το fashion freak show του Jean Paul Gaultier, βρέθηκαν η Δήμητρα Κούστα και η Άννα Βίσση.

    Η σύζυγος του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα, δύο εβδομάδες πριν τα γενέθλιά της, ταξίδεψε στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Βαρκελώνη με την παρέα της προκειμένου να απολαύσει το μοναδικό σόου του Γάλλου σχεδιαστή Jean Paul Gaultier, που «παντρεύει» τη μόδα με την ποπ κουλτούρα και τη μουσική.

    Μαζί της ήταν η Άννα Βίσση, η Σοφία Καρβέλα και ο Χρύσανθος Πανάς, μεταξύ άλλων.

    Μέσα από τα social media, η Άννα Βίσση μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από την ξεχωριστή αυτή βραδιά.

    Σε κάποιες χαμογελάει δίπλα στον σχεδιαστή, ο οποίος θυμίζουμε πως σχεδίασε το φόρεμά της για την Eurovision στην Αθήνα το 2006, ενώ σε άλλες ποζάρει με την κόρη της, αλλά και τη στενή φίλη της, Δήμητρα Κούστα.

    Για να τιμήσει τον Γάλλο σχεδιαστή, η τραγουδίστρια φοράει το συλλεκτικό t-shirt που κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες η Μαντόνα σε συνεργασία με τον Jean Paul Gaultier, που αποτίει φόρο τιμής στον «θρυλικό» κορσέ της βασίλισσας της Ποπ που φορούσε στην Blond Ambition Tour το 1990.

    Η Δήμητρα Κούστα επέλεξε να ντυθεί με δημιουργίες του Valentino. Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα βαμβακερό γκρι πουλόβερ, με λεπτομέρεια τα φτερά στα μανίκια των 2.200 ευρώ και μία μίνι φούστα με κεντημένη οργάντζα και στρας, αξίας 5.500 ευρώ.

    Το look ολοκλήρωσε με ασημένιες γόβες.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ