• Mononews TV

    Φραγκίσκος Κανελλάκης (Pantheon Tankers): Προτεραιότητα η προστασία του περιβάλλοντος – mononewsTV

    • NewsRoom

    Δύο νέα δεξαμενόπλοια suezmax, τα «Sea Onyx» και «Sea Sapphire», παρέλαβε η Pantheon Tankers Management Ltd, αλλά η σημαντικότερη είδηση είναι ότι και τα δύο πλοία νηολογήθηκαν στην ελληνική σημαία.

    Τα πλοία ναυπηγήθηκαν στα ναυπηγεία New Times Shipbuilding Co., Ltd, China.

    Τα δύο δεξαμενόπλοια είναι τα πρώτα πλοία που παραδόθηκαν στην Ελλάδα και κατασκευάστηκαν με τις ενδείξεις DNV Fuel Ready for Ammonia και καύσιμο LNG. Επιπλέον, και τα δύο πλοία είναι εξοπλισμένα με ρυθμίσεις για τον έλεγχο και τον περιορισμό των εκπομπών και απορρίψεων, εγκαταστάσεις για την αφαίρεση SOx και τη μείωση των εκπομπών NOx και πιστοποιημένα σύμφωνα με τις απαιτήσεις εκπομπών NOx της MARPOL Tier III.

    «Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί προτεραιότητα της διαχείρισης της Pantheon Tankers καθώς και της διαδικασίας απανθρακοποίησης των στόλων μας», δήλωσε ο Φραγκίσκος Κανελλάκης, εκ μέρους της Pantheon Tankers Management Ltd. και πρόσθεσε:

    «Τα δεξαμενόπλοια suezmax που κατασκευάζονται στη New Times Shipbuilding είναι φιλικά προς το περιβάλλον και υπερβαίνουν τις απαιτήσεις του ΙΜΟ. Καθ’ όλη τη διάρκεια της κατασκευής αυτών των σκαφών, η συμβολή και η εκτεταμένη εμπειρία της DNV σε τέτοιες σημειώσεις ήταν κρίσιμης σημασίας, ειδικά όσον αφορά τις λύσεις εναλλακτικών καυσίμων».

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ