• Mononews TV

    Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: To «Ιερό Λάμα» της έκλεισε 2 χρόνια και βλέπει εξωτερικό – mononewsTV

    • NewsRoom

    «Τα είχα όλα στη ζωή μου πριν το Holy Llama, αλλά αυτό μου έφερε το ένα που μπορώ να πω ότι μου έλειπε: Τη δημιουργία.» Με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση αναφέρθηκε στο τελευταίο επιχειρηματικό της εγχείρημα. Το Holy Llama, ένα bakery εστιασμένο αποκλειστικά και μόνο στη vegan διατροφή. Το εγχείρημα της στον χώρο του επιχειρείν μαζί με τη συνεργάτιδά της Κελίνα Δημητριάδη με το άνοιγμα του πρώτου vegan bakery στην Αθήνα,  μετράει μόλις δύο χρόνια ζωής.

    Ο πήχης όμως για την ανάπτυξη του brand και κυρίως του βιγκανισμού, ο οποίος δεν αποτελεί τάση αλλά στάση ζωής,  για την κ. Κούρκουλου, μπαίνει ψηλά.

    «Στόχος είναι να βγούμε στο εξωτερικό. Αλλά θέλουμε πρώτα να αναπτυχθούμε στην εσωτερική αγορά», όπως είπε στο mononews η κ. Κούρκουλου.

    Η συνεργασία με το Δειπνοσοφιστήριον

    Το επόμενο βήμα για το creative bakery, ένα κατάστημα στο Σύνταγμα και το παρασκευαστήριο στον Υμηττό, από όπου και ξεκίνησε γίνεται με την  αποκλειστική συνεργασία του Holy Llama με το Δειπνοσοφιστήριο.

    To Holy Llama αναλαμβάνει το κομμάτι του catering που αφορά τη φυτική διατροφή. Από τον σχεδιασμό του μενού, τις συνταγές και την παρασκευή όλων των προϊόντων vegan που θα διατίθενται από το Δειπνοσοφιστήριον.

    «Είμαι βέβαιη ότι η συνεργασία που ξεκινήσαμε με το Δειπνοσοφιστήριον θα είναι υπέροχη και δεν φανταζόμαστε σήμερα που είμαστε εδώ το πού μπορεί να φτάσει» επεσήμανε σε εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου εγχειρήματος.

    Οι συνέργειες μεγάλες και για τις δύο πλευρές που συμπράττουν. Η οικογενειακή επιχείρηση των αδελφών Χριστοφιλέα (Παναγιώτη και Δημήτρη), του ξαδέλφου τους Διομήδη Καψάλη που έκανε τα πρώτα της βήματα πριν 26 χρόνια και σήμερα έχει μετεξελιχθεί σε κυρίαρχη δύναμη στην αγορά του catering και της εστίασης με τη νέα συνεργασία μπαίνει πολύ πιο δυναμικά σε μια αγορά που αναπτύσσεται σημαντικά.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ