ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνεχίζουν χωρίς κόπωση τις αγορές, αλλά και τις πωλήσεις πλοίων οι Έλληνες εφοπλιστές.
Από την επεξεργασία των στοιχείων που γνωστοποίησε ο ναυλομεσιτικός οίκος Allied, από την αρχή του έτους μέχρι και τις 9 Οκτωβρίου, οι “Γκρικς” αγόρασαν 208 πλοία και κατέβαλαν στους πωλητές 4.457,1 δισ. δολάρια και πούλησαν 184 πλοία και εισέπραξαν 4.054,8 δισ. δολάρια.
Στο ανασκοπούμενο διάστημα, ήρθαν πρώτοι στις αγορές, στις πωλήσεις και στις διαλύσεις πλοίων. Το σημαντικό είναι ότι αυξήθηκε ο ελληνόκτητος στόλος κατά 24 πλοία.
Ο τζίρος των Ελλήνων εφοπλιστών από τις αγοραπωλησίες ανήλθε στο ποσό των 8.511,9 δισ. δολάρια.
Για την αγορά των 99 φορτηγών πλοίων πλήρωσαν 2.178,2 δισ. δολάρια, για τα 101 δεξαμενόπλοια 2.186,5 δισ. δολάρια, για τα 3 πλοία μεταφοράς κοντέινερ 55 εκατ. δολάρια και για τα 3 πλοία μεταφοράς φυσικού αερίου 9,1 εκατ. δολάρια.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΒΑΞ: Τα επόμενα ορόσημα στη Γραμμή 4 του Μετρό – Μπλοκαρισμένος παραμένει ο σταθμός «Ευαγγελισμός»
- Στα χέρια ΤΕΡΝΑ – ΜΕΤΚΑ η ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου – Σύμβαση 300 εκατ. ευρώ
- H super Eurobank και το θολό story της Alpha, το ράλι της ΕΥΔΑΠ, o Paulson και ο Εξάρχου, τo shopping της Αγγελικούση, το placement του Σίψα, o Greg και οι 15 βουλευτές, o Μαργώνης της Παπαστράτος στο My Story και ποιος επιχειρηματίας «αποθεώνει» Τσίπρα!!
- Διονύσης Θεοδωράτος: Απαιτείται συλλογική προσπάθεια και τρεις προϋποθέσεις για την ηλεκτροδότηση των ακτοπλοϊκών πλοίων στα λιμάνια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.