ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άρχισε από το λιμάνι της Τεργέστης η παραδοσιακή παγκόσμια περιοδεία της Costa Cruises στην οποία θα συμμετέχουν τουλάχιστον 2.000 επιβάτες.
Επιβίβαση θα γίνει και από τη Σαβόνα στις 11 Ιανουαρίου 2023. Η κρουαζιέρα θα πραγματοποιηθεί με το κρουαζιερόπλοιο Costa Deliziosa και η επιστροφή έχει προγραμματιστεί για τις 13 Μαΐου 2023, για ένα ταξίδι 128 ημερών, το οποίο κοστίζει γύρω στις 19.000 ευρώ.
Βέβαια, υπάρχει και η κρουαζιέρα για 73 νύχτες στο κρουαζιερόπλοιο στην τιμή των 9.559 ευρώ και για 114 νύχτες στην τιμή των 16.129 ευρώ το άτομο.
Το κρουαζιερόπλοιο από την Μεσόγειο και την Αραβική Χερσόνησο, θα πλεύσει ανατολικά προς την Ινδία και τις Μαλδίβες, στη συνέχεια θα κατευθυνθεί νότια προς τη Μαδαγασκάρη και τη Νότια Αφρική και διασχίζοντας τον Ατλαντικό Ωκεανό θα φτάσει στη Βραζιλία.
Στη συνέχεια, το κρουαζιερόπλοιο θα πλεύσει πάλι νότια, προς την Ushuaia, στην Αργεντινή, στο ακραίο άκρο της ηπείρου, πλέοντας στο Beagle Channel και ανεβαίνοντας κατά μήκος της πλευράς του Ειρηνικού, από τη Χιλή στον Παναμά, επισκεπτόμενο την Κεντρική Αμερική και τη Νέα Υόρκη, για να επιστρέψει στη συνέχεια στην Ευρώπη.
Συνολικά, το πλοίο θα προσεγγίσει 52 προορισμούς για να ανακαλύψουν οι επιβάτες τις τέσσερις ηπείρους, διασχίζοντας τρεις ωκεανούς.
Η συγκεκριμένη κρουαζιέρα είναι ένα ραντεβού για ταξιδιώτες και λάτρεις της κρουαζιέρας, που θα μπορέσουν να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία σχεδόν τεσσάρων μηνών, συναντώντας πολιτισμούς και μαγευτικά τοπία, στα χνάρια των μεγάλων θαλασσοπόρων του παρελθόντος.
Για όσους έχασαν την ευκαιρία φέτος, το Costa Deliziosa προτείνει επίσης την παγκόσμια περιοδεία το 2024, με προγραμματισμένη αναχώρηση για τις 6 Ιανουαρίου 2024. Τις επόμενες εβδομάδες, η Παγκόσμια Περιοδεία 2025 θα είναι επίσης διαθέσιμη για κράτηση, η οποία θα κάνει τον γύρο του πλανήτη κυρίως στο νότιο ημισφαίριο, επισκεπτόμενο τη Γη του Πυρός, την Πολυνησία, τη Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία και τη Νότια Αφρική.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα Υόρκη: Μετά από 1 μήνα απεργία, 10.500 νοσηλευτές κατέληξαν σε συμφωνία με τα νοσοκομεία τους
- Σύγκρουση Βενιζέλου και Αλιβιζάτου για την ποινική ευθύνη των υπουργών
- Αναδιάταξη διοικήσεων στο ΝΑΤΟ: Μεταβιβάσεις ρόλων μεταξύ ΗΠΑ και Ευρωπαίων
- Ιταλία: Υψηλόβαθμο μέλος του ΔΣ της Monte dei Paschi di Siena ερευνάται για τη συμφωνία με τη Mediobanca
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.