• Mononews TV

    Cosmote TV: Ανανεώνει τη συμφωνία με τα BBC Studios και οδηγεί την κούρσα στη συνδρομητική – mononewsTV

    • NewsRoom

    Πάνω από 400 ώρες περιεχομένου από εμβληματικές σειρές του BBC («Doctor Foster», «Small Axe», «Happy Valley», «Call the Midwife») στον δωρεάν, on demand κατάλογο της COSMOTE TV

    Σε αποκλειστική συνεργασία με έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς και διανομείς περιεχομένου παγκοσμίως, τα BBC Studios προχώρησε η COSMOTE TV, για την επόμενη τριετία. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα απολαμβάνουν κάθε χρόνο περισσότερες από 45 ώρες νέων πολυαναμενόμενων σειρών και νέων κύκλων σειρών σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση, ενώ θα έχουν στη διάθεσή τους πάνω από 400 ώρες περιεχομένου, ετησίως, από εμβληματικές σειρές του BBC, όπως τα βραβευμένα με BAFTA «Doctor Foster» και «Call The Midwife».

    «Μέσω της συμφωνίας μας με τα BBC Studios εμπλουτίζουμε το portfolio μας με υψηλού επιπέδου περιεχόμενο που είναι ιδιαιτέρως δημοφιλές στην Ελλάδα και οι συνδρομητές μας μπορούν να απολαύσουν σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση και on demand», δήλωσε ο Executive Director της COSMOTE TV, Δημήτρης Μιχαλάκης.

    «Η ομάδα της COSMOTE TV γνωρίζει από ποιοτικό περιεχόμενο και κατανοεί τις ανάγκες του κοινού της. Γι’ αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας και θα προσφέρουμε στο ελληνικό κοινό παγκόσμιας εμβέλειας περιεχόμενο από τα BBC Studios και τους συνεργάτες μας. Είμαστε σίγουροι πως οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα το απολαύσουν», δήλωσε ο Senior Vice President content sales EMEA των BBC Studios, Salim Mukaddam.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! 👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ