• Mononews TV

    Cosmote-Nova: Κληρώνει τον Δεκέμβριο για τα δικαιώματα του Champions League – mononewsTV

    • NewsRoom

    Στις 5 Δεκεμβρίου είναι σύμφωνα με πληροφορίες η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των προσφορών για τα δικαιώματα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων (Champions League, Europa League, Conference League).

    Οι δύο κορυφαίοι ελληνικοί πάροχοι, Cosmote και Nova βρίσκονται επί ποδός, με τα επιτελεία να προετοιμάζουν την στρατηγική τους, ώστε να κάνουν «δικό τους» το κορυφαίο προϊόν στο αθλητικό περιεχόμενο. Ο διαγωνισμός αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων για την τριετία 2024-2027 και αναθέτουσα αρχή για λογαριασμό της UEFA είναι η TEAM.

    Όπως αναφέρουν πηγές με γνώση των πραγμάτων, κλιμάκιο της TEAM βρέθηκε στην Ελλάδα και συναντήθηκε με τα επιτελεία των OTE και Nova, πάροχοι που ενδιαφέρονται και θα παλέψουν για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, ξεκινώντας έτσι τον πρώτο γύρο επαφών και διαπραγματεύσεων.

    Οι προσφορές που θα κατατεθούν από τα ενδιαφερόμενα μέρη, θα μελετηθούν και θα αξιολογηθούν από την TEAM και στα μέσα Δεκεμβρίου αναμένεται να βγει «λευκός καπνός» για το ποιος θα είναι ο πάροχος που θα μεταδίδει όλους του ευρωπαϊκούς αγώνες την επόμενη τριετία στην Ελλάδα.

    Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος καθώς η Nova, μπορεί να έχει κλείσει αθλητικό περιεχόμενο για τα επόμενα 5 χρόνια με Euroleague και Premier League, ωστόσο δεν μένει ασυγκίνητη στο να διεκδικήσει και να «κοντράρει» τον ΟΤΕ στο Champions League.

    Από την άλλη ο ΟΤΕ, έχει ρίξει το βάρος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, καθώς αποτελεί το δυνατό του χαρτί στο αθλητικό περιεχόμενο και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να το χάσει.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ