ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Αθήνα πήγε καλύτερα απ’ ό,τι περιμέναμε. Και τα τρία ξενοδοχεία της Πλατείας Συντάγματος -Μεγάλη Βρεταννία, King George, Athens Capital- κινήθηκαν ικανοποιητικά. Είμαστε αισιόδοξοι ότι το 2023 θα πετύχουμε και πάλι τα νούμερα του 2019.
Αυτό δηλώνει στο mononews.gr η κ. Χλόη Λασκαρίδη, επικεφαλής των ξενοδοχείων του ομίλου Λάμψα, που έχει ακόμα στην ιδιοκτησία της το Ξενοδοχείο Sheraton στη Ρόδο, το Hyatt Regency Belgrade και το Mercure Excelsior στο Βελιγράδι.
«Στην αρχή της σεζόν είμασταν επιφυλακτικοί για τον τουρισμό της Αθήνας, επειδή στηρίζεται κυρίως στους Αμερικανούς.»Ευτυχώς οι εμβολιασμένοι Αμερικανοί ταξίδεψαν φέτος, βέβαια σ αυτό βοήθησαν πολύ και οι αεροπορικές εταιρείες, καθώς υπήρχαν αρκετές απευθείας πτήσεις καθημερινά, αλλά και νέα δρομολόγια (όπως απευθείας σύνδεση Ατλάντα με Αθήνα).
Φέτος δεν είχαμε γκρουπ αλλά μεμονωμένους πελάτες, οι οποίοι επέλεξαν τα ξενοδοχεία μας, έμειναν σε σουίτες και αυτό συνετέλεσε να αυξηθεί λίγο και η τιμή δωματίου», λέει η κα Λασκαρίδη και συνεχίζει:«Έτσι σε σχέση με πέρυσι κινηθήκαμε καλά, όμως το 2020 ήταν μία «νεκρή» τουριστικά χρονιά. Όμως συγκριτικά με το 2019 είμαστε γύρω στο 47% κάτω».
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! ? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φωτιά στο Βαθύκοιλο Φθιώτιδας: Στην μάχη της πυρόσβεσης και 5 αεροσκάφη
- Πυρκαγιά στη Βάρδα Ηλείας – Επιχειρούν 20 πυροσβέστες και τρία αεροσκάφη
- Ολυμπιακός: Παραμένει στον πάγκο ο Μεντιλίμπαρ έπειτα από τρίωρη συνάντηση με τον Μαρινάκη
- ΗΠΑ: Ράλι στις μετοχές των drones μετά τους δασμούς Τραμπ – Άλμα 28% για την Unusual Machines
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.