• Mononews TV

    Χλόη Λασκαρίδη (Μεγάλη Βρεταννία, King George, Athens Capital): Πήγαμε καλύτερα από το αναμενόμενο – MononewsTV

    • NewsRoom

    Η Αθήνα πήγε καλύτερα απ’ ό,τι περιμέναμε. Και τα τρία ξενοδοχεία της Πλατείας Συντάγματος -Μεγάλη Βρεταννία, King George, Athens Capital- κινήθηκαν ικανοποιητικά. Είμαστε αισιόδοξοι ότι το 2023 θα πετύχουμε και πάλι τα νούμερα του 2019.

    Αυτό δηλώνει στο mononews.gr η κ. Χλόη Λασκαρίδη, επικεφαλής των ξενοδοχείων του ομίλου Λάμψα, που έχει ακόμα στην ιδιοκτησία της το Ξενοδοχείο Sheraton στη Ρόδο, το Hyatt Regency Belgrade και το Mercure Excelsior στο Βελιγράδι.

    «Στην αρχή της σεζόν είμασταν επιφυλακτικοί για τον τουρισμό της Αθήνας, επειδή στηρίζεται κυρίως στους Αμερικανούς.»Ευτυχώς οι εμβολιασμένοι Αμερικανοί ταξίδεψαν φέτος, βέβαια σ αυτό βοήθησαν πολύ και οι αεροπορικές εταιρείες, καθώς υπήρχαν αρκετές απευθείας πτήσεις καθημερινά, αλλά και νέα δρομολόγια (όπως απευθείας σύνδεση Ατλάντα με Αθήνα).

    Φέτος δεν είχαμε γκρουπ αλλά μεμονωμένους πελάτες, οι οποίοι επέλεξαν τα ξενοδοχεία μας, έμειναν σε σουίτες και αυτό συνετέλεσε να αυξηθεί λίγο και η τιμή δωματίου», λέει η κα Λασκαρίδη και συνεχίζει:«Έτσι σε σχέση με πέρυσι κινηθήκαμε καλά, όμως το 2020 ήταν μία «νεκρή» τουριστικά χρονιά. Όμως συγκριτικά με το 2019 είμαστε γύρω στο 47% κάτω».

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! 👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ