• Mononews TV

    Χάρης Βαφειάς (Imperial Petroleum): Η αξία του στόλου μας ανέρχεται σε 225 εκατ. δολάρια, έχουμε 100 εκατ. δολ. μετρητά και μηδενικό χρέος! – mononewsTV

    • NewsRoom

    «Εντός των πρώτων έξι μηνών του 2023 η εταιρεία μας κατάφερε να δημιουργήσει προσαρμοσμένο καθαρό εισόδημα 62,6 εκατομμυρίων δολαρίων που αντιστοιχεί σε κέρδη ανά μετοχή 3,79 δολαρίων που είναι πολύ πάνω από την τρέχουσα τιμή της μετοχής μας», τονίζει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Imperial Petroleum, Χάρης Βαφειάς, περιγράφοντας συνοπτικά τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας.

    Και συνεχίζει λέγοντας ότι «Σε σύγκριση με το πρώτο εξάμηνο του 2022 η αύξηση των καθαρών εσόδων μας ήταν της τάξης του 20.500%. Οι δυνατές μας επιδόσεις είναι αδιαμφισβήτητες, αλλά το ίδιο και το γεγονός ότι είμαστε σημαντικά υποτιμημένοι.

    Έχουμε έναν στόλο αξίας περίπου 225 εκατομμυρίων δολαρίων, μηδενικό χρέος και περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά.

    Οι προοπτικές για την αγορά δεξαμενόπλοιων παραμένουν ευνοϊκές, ενώ ενδέχεται να υπάρξουν ευκαιρίες στον τομέα ξηρού χύδην φορτίου καθώς οι αξίες των πλοίων ξηρού φορτίου πέφτουν.

    Θα συνεχίσουμε να αξιοποιούμε αυτή την ευνοϊκή δυναμική δημιουργώντας ισχυρά αποτελέσματα ενώ παράλληλα αναπτύσσουμε περαιτέρω την εταιρεία μας».

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ