• Mononews TV

    Αμπράμοβιτς: Η έπαυλη των 50 εκατ. δολαρίων στο Άσπεν πιθανός στόχος των κυρώσεων – mononewsTV


    Μία έπαυλη στην περιοχή Rocky Mountains που ανήκει στον Ρώσο ολιγάρχη Ρόμαν Αμπράμοβιτς πιθανόν να είναι μεταξύ των πρώτων περιουσιακών στοιχείων που θα δεσμεύσει η αμερικανική κυβέρνηση εάν του επιβάλει κυρώσεις, ως απάντηση για τον πόλεμο στην Ουκρανία, σύμφωνα με δικηγόρους και στελέχη ακινήτων.

    Όπως αναφέρει το CNBC, στα πολυτελή ακίνητα που έχει στην κατοχή του ο μεγιστάνας περιλαμβάνεται μία τεράστια, μοντέρνας αισθητικής, κατοικία, 14.000 τετραγωνικών ποδιών σε 200 στρέμματα στο Snowmass του Κολοράντο, λίγο έξω από το Άσπεν.

    Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος αγόρασε το ακίνητο το 2008 έναντι 36,5 εκατ. δολαρίων, ενώ σύμφωνα με μεσίτες της περιοχής, η τιμή του τώρα μπορεί να ξεπεράσει τα 50 εκατ. δολάρια, λόγω της αύξησης των τιμών.

    «Είναι ένα απίστευτο ακίνητο και πολύ σπάνιο», δήλωσε ο Ράιλι Γουόργουικ, συνιδρυτής της μεσιτικής ομάδας Saslove & Warwick με έδρα το Άσπεν, στην Douglas Elliman Real Estate. «Πολλοί από τους πελάτες μου ρωτούν γι’ αυτό», πρόσθεσε.

    Ο Αμπράμοβιτς έχει επίσης ένα σπίτι σε στυλ σαλέ 5.500 τετραγωνικών ποδιών στο Snowmass Village, το οποίο αγόρασε το 2008 έναντι 11,8 εκατ. δολαρίων, σύμφωνα με τα τοπικά αρχεία ιδιοκτησίας. Το ακίνητο βρίσκεται ακριβώς κάτω από την κύρια κατοικία και πιθανότατα το χρησιμοποιεί ως ξενώνα ή όταν πηγαίνει για σκι, καθώς βρίσκεται δίπλα στις πίστες, λένε τοπικοί μεσίτες.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! 👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ