• Mononews TV

    Αλεξάνδρα Βοβολίνη: Γιατί έδωσα την Οικονομική Επιθεώρηση – mononewsTV

    • NewsRoom

    Το περιοδικό Οικονομική Επιθεώρηση, το πρώτο και παλαιότερο οικονομικό περιοδικό και η economia media αλλάζει χέρια, καθώς η Αλεξάνδρα Βοβολίνη συμφώνησε να το μεταβιβάσει στην SGT SYMEON G. TSOMOKOS S.A.

    Η “Οικονομική Επιθεώρηση” κατέχει ένα σπάνιο ρεκόρ: Είναι το πρώτο οικονομικό περιοδικό που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, με το όνομα “Βιομηχανική Επιθεώρηση” το 1934, και το μοναδικό που συνεχίζει να υπάρχει αδιάλειπτα μέχρι το 2022…

    Kι αυτό χάρη στο μεράκι και την αγάπη της κυρίας Βοβολίνη και τη συνεχή στήριξη του πρώην συζύγου της, του εφοπλιστή Θανάση Λασκαρίδη.

    Σήμερα το περιοδικό αλλάζει χέρια και περνάει στην SGT SYMEON G. TSOMOKOS S.A. με στόχο να περάσει και σε μια νέα εποχή, με τον επανασχεδισμό και επαναλανσάρισμά του που προγραμματίζεται.

    Όπως δηλώνει η κυρία Βοβολίνη στο mononews.gr: «Το περιοδικό έχει μια μεγάλη πορεία και μεγάλη παράδοση και θέλω να το δω να αξιοποιεί τη δυναμική του στη νέα εποχή, κάτι που πιστεύω ότι μπορεί να γίνει από την SGT SYMEON G. TSOMOKOS.

    Εγώ από την άλλη αποφάσισα να αφοσιωθώ πλέον στις εκδόσεις βιβλίων για τη βιομηχανία, φροντίζοντας τη διάχυση της γνώσης στον τομέα αυτό.

    Ήδη έχουμε εκδώσει το βιβλίο ”Καινοτομία & Βιομηχανικός μετασχηματισμός στην Ελλάδα 1950-1973 – Διαδεδομένοι μύθοι και αφανείς αλήθειες”, του Λευτέρη Αναστασάκη που πήγε πολύ καλά, και θα ακολουθήσουν και άλλα σημαντικά βιβλία αφιερωμένα στο ρόλο και τη σημασία της ελληνικής βιομηχανίας».

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ