• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (Κυριακή 28 Οκτωβρίου)

    • NewsRoom
    Τα ζώδια

    Τα ζώδια


    Τι κέφια έχουν τα ζώδια σήμερα;

    ΚΡΙΟΣ
    Κατάφερες να φέρεις εις πέρας πολλές από τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, ωστόσο υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες. Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να ξεκουραστείς και να απολαύσεις όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Τα έξοδα της εβδομάδας ήταν αρκετά και αναγκάστηκες να κάνεις μεγάλη προσπάθεια για να τα καλύψεις, γεγονός που σε έχει εξοργίσει. Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του για να μπορέσεις να βελτιώσεις τη σχέση σου. Αν δεν είσαι σε σχέση, τότε φρόντισε να αφεθείς πιο ελεύθερη και θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

    ΤΑΥΡΟΣ
    Κάποια από τα επαγγελματικά σου σχέδια έχουν μείνει πίσω και δεν ευθύνεσαι εσύ για αυτό. Μήπως τώρα είναι η ευκαιρία να σκεφτείς μία διαφορετική στρατηγική. Ο Ερμής στον Σκορπιό σε ευνοεί και θα έρθουν πολλές αλλαγές στα οικονομικά σου. Όσο για την αισθηματική σου ζωή, σήμερα θα δεις ξεκάθαρα τα προβλήματα που υπάρχουν με τον σύντροφό σου και θα σκεφτείς τον τρόπο για να τα λύσεις. Έχεις όλη τη θετική επιρροή των πλανητών για να κάνεις μία νέα γνωριμία.

    ΔΙΔΥΜΟΙ
    Οι αυξημένες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις σε πίεσαν πολύ και σήμερα το μόνο που θέλεις είναι να έχεις την ευκαιρία να ξεκουραστείς. Ανασύνταξε τις δυνάμεις σου και ετοιμάσου για την εβδομάδα που έρχεται. Μερικά οικονομικά προβλήματα που έχουν προκύψει θα λυθούν σχετικά εύκολα. Στην σχέση σου θα έρθουν κάποιες αλλαγές. Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον αγαπημένο σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, μην αφήσεις την αισιοδοξία σου να χαθεί. Πολύ σύντομα θα κάνεις τη γνωριμία που επιθυμείς.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Αρχίζει πλέον να ξεκαθαρίζει στο μυαλό σου τι θέλεις ακριβώς από την επαγγελματική σου πορεία και αυτό θα επιδιώξεις να κερδίσεις. Μίλησε με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και ζήτησε τη συμβουλή τους. Όσα σε απασχολούν θα σε κάνουν να νιώσεις ότι τίποτα δεν αλλάζει προς το καλύτερο για εσένα, αυτό όμως δεν ισχύει. Σύντομα θα δεις και τα οικονομικά σου να αλλάζουν. Στην προσωπική σου ζωή να θυμάσαι ότι δεν πρέπει να κάνεις εκπτώσεις. Έχεις δώσει πολλά σε μία σχέση που δεν οδηγεί πουθενά. Σκέψου πολύ καλά τι θέλεις να κάνεις και μην μένεις κάπου απλώς λόγω συνήθειας. Για εσένα που είσαι single, μία νέα γνωριμία είναι πολύ κοντά!

    ΛΕΩΝ
    Είδες πολλά από τα επαγγελματικά σου σχέδια να γίνονται πραγματικότητα και πλέον έχεις ένα καλύτερο πλάνο για το μέλλον σου. Άσε που έχεις ένα σημαντικό άσο στο μανίκι σου για να διαπραγματευτείς με διαφορετικό τρόπο πλέον τα οικονομικά σου. Ο Ερμής σου δίνει θετικές επιρροές στα αισθηματικά σου. Καιρός να δώσεις περισσότερη σημασία στον σύντροφό σου, τον έχεις παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Εάν είσαι single, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Βγες, διασκέδασε με φίλους και σύντομα θα κάνεις μία γνωριμία που θα σου αλλάξει τη ζωή.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Αρνητικές εξελίξεις στη δουλειά σου, εξελίχθηκαν τελικά σε πολύ θετικά πράγματα και πήρες την ικανοποίηση που ήθελες. Τα εμπόδια πολλά, δεν έχουν φύγει ακόμη από την πορεία σου. Θα έχεις όμως την ευκαιρία να τα ξεπεράσεις το επόμενο διάστημα. Στα οικονομικά σου θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και σίγουρα αν κινηθείς έξυπνα θα καταφέρεις να τις χρησιμοποιήσεις σωστά. Με τη θετική σου σκέψη και ενέργεια θα παρασύρεις και τον αγαπημένο σου και θα περάσετε μία όμορφη ημέρα. Εάν δεν είσαι σε σχέση, σύντομα θα μπορέσεις να κάνεις μία γνωριμία. Σήμερα ωστόσο δεν είσαι σε διάθεση για γνωριμίες με νέα πρόσωπα.

    ΖΥΓΟΣ
    Πολλά από τα επαγγελματικά σου σχέδια δεν έχουν πάρει οριστική μορφή, ωστόσο είσαι ευχαριστημένη με όσα μπόρεσες να φέρεις εις πέρας. Θέλεις όμως να υλοποιήσεις και άλλα από τα πλάνα που έχεις στο μυαλό σου. Θα υπάρξουν καθυστερήσεις και μπορεί να επηρεαστούν και τα οικονομικά σου. Στα αισθηματικά σου αλλάζουν πολλά και προς το καλύτερο, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Η καλή σου διάθεση σε βοήθησε μέσα στην εβδομάδα για να προχωρήσεις πολλά και σημαντικά επαγγελματικά σου σχέδια. Σήμερα ωστόσο το μόνο που σε απασχολεί είναι η οικογενειακή σου ευτυχία. Σε αυτό θα εστιάσεις και θα αφιερώσεις χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν, για αυτό φρόντισε να κάνεις πιο προσεγμένες κινήσεις από εδώ και πέρα. Έχεις όλα τα εφόδια που χρειάζεσαι για να ευτυχίσει η σχέση σου και αυτό σε χαλαρώνει. Εάν δεν είσαι σε σχέση, τα άστρα σου δίνουν όλες τις θετικές επιρροές τους για να κάνεις μία νέα γνωριμία.

    ΤΟΞΟΤΗΣ
    Γεμάτη πολλά προβλήματα η εβδομάδα που πέρασε, έθεσε τα επαγγελματικά σου σε κίνδυνο. Ανασύνταξε τις δυνάμεις σου και θα έρθουν πολλές καταπληκτικές ευκαιρίες στο μέλλον για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Οι πλανήτες σου δίνουν όλες τις θετικές επιρροές τους για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Κάνε ένα πλάνο για το μέλλον και βρες μία πιο μόνιμη λύση. Προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου, σήμερα θα τεθούν επί τάπητος. Εάν δεν είσαι σε σχέση, μία νέα αρχή θα κάνει καλό στην ψυχολογία σου.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Η δημιουργικότητά σου εκτοξεύτηκε στα ύψη την εβδομάδα που πέρασε, γεγονός που άλλαξε το στάτους σου στη δουλειά σου. Ωστόσο υπάρχουν πολλοί τομείς που σε απασχολούν. Ένας από αυτούς, τα οικονομικά σου που σε ζορίζουν. Αναζήτησε νέες πηγές εσόδων. Μείωσε το άγχος και συζήτησε με τον σύντροφό σου ότι σε απασχολεί. Εάν δεν είσαι σε σχέση, εκμεταλλεύσου τις θετικές επιρροές των πλανητών και αφοσιώσου σε μία νέα γνωριμία που έκανες…

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Δύσκολη αλλά αρκετά εποικοδομητική η εβδομάδα που πέρασες. Προχώρησες αρκετά επαγγελματικά σου σχέδια, όμως άφησες στη μέση και άλλα. Οι εκκρεμότητες δεν είναι κάτι που σου αρέσει να έχεις στο μυαλό σου, για αυτό σήμερα μην τις σκέφτεσαι. Χαλάρωσε και αφιέρωσε χρόνο στον αγαπημένο σου και τους φίλους σου. Μία οικογενειακή σύναξη μπορεί να φέρει εντάσεις εξαιτίας κάποιων οικονομικών προβλημάτων. Μην εμπλακείς σε έναν καυγά που μόνο την ενέργειά σου θα καταναλώσει. Ο ερωτισμός σου δεν θα περάσει απαρατήρητος από τον σύντροφό σου. Άσε στην άκρη τους εγωισμούς και αναθέρμανε τη σχέση σου. Εάν είσαι single, αυτή η περίοδος είναι θετική για τα ερωτικά σου και θα φέρει εξελίξεις στη ζωή σου.

    ΙΧΘΕΙΣ
    Πιέστηκες αρκετά στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα και αυτό ήταν ένα μάθημα για εσένα. Κατάλαβες ότι χρειάζεται περισσότερη σοβαρότητα για να δεις την αλλαγή που επιθυμείς στην καριέρα σου. Άσε στην άκρη τα πλάνα και τους σχεδιασμούς και απόλαυσε τη σημερινή ημέρα μόνο για εσένα. Ο αγαπημένος σου είναι το στήριγμά σου και αυτό σε ευχαριστεί. Σήμερα θα περάσεις πολύ ρομαντικές στιγμές με τον αγαπημένο σου και θα έχετε και την ευκαιρία να συζητήσετε για το μέλλον σας. Εάν δεν είσαι σε σχέση, η ανεβασμένη σου διάθεση και το γεγονός ότι οι πλανήτες ευνοούν την επικοινωνία θα φέρουν μία νέα γνωριμία στη ζωή σου.

    Πηγή: Ζώδια σήμερα myastro.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Ερμής στον Σκορπιό από 10 ως 31 Οκτωβρίου 2018 – Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 9 Οκτωβρίου 2018 – Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζώδια: Aισθηματικές προβλέψεις για το Φθινόπωρο – Αναστατώσεις, εντάσεις και υπερβολές



    ΣΧΟΛΙΑ