• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου)

    • NewsRoom
    ζώδια


    Τι κέφια έχουν σήμερα τα ζώδια και ο ωροσκόπος σου;

    Κριός
    Αγαπητέ Κριέ, η εβδομάδα ξεκινάει με πολλή τρυφερότητα, αλλά και με μια μεγάλη δόση δυναμισμού. Η Σελήνη μπαίνει στον Καρκίνο, μια θέση που σε βοηθάει να αναζητήσεις την γαλήνη τόσο εσωτερικά όσο και στο περιβάλλον γύρω σου. Παράλληλα, πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Άρη και η όψη αυτή σου χαρίζει ζωντάνια και ενέργεια για τη ζωή. Οπότε, είναι καλή ημέρα για να μικρύνεις τις αποστάσεις με τους οικείους σου και να απολαύσεις στιγμές που σου δίνουν χαρά.

    Αισθηματικές
    Ο αισθηματικός τομέας επηρεάζεται θετικά ως συνέπεια του γενικότερου καλού κλίματος. Δεν σου αρέσουν οι εντάσεις σήμερα, αναζητάς τους ήρεμους ρυθμούς που θα σε κάνουν να εκτονώσεις την πίεση. Η στάση αυτή καταλαγιάζει το συναίσθημα και του συντρόφου σου με αποτέλεσμα η βραδιά να κυλήσει πολύ χαλαρά. Αν είσαι μόνος, μην διστάσεις να δείξεις το ενδιαφέρον σου μέσα από πράξεις αγάπης.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά θα έχεις μια ημέρα αρκετά καλή για να κάνεις συζητήσεις με ηρεμία και καθαρό μυαλό. Αν θέλεις να βελτιώσεις τις συνθήκες σε μια συνεργασία, αν θέλεις να τα βρεις με τους συναδέλφους, γενικότερα αν θέλεις να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα είναι καλή στιγμή. Στα οικονομικά, φρόντισε να μην είσαι τόσο δοτικός όσο και με το συναίσθημα.

    Ταύρος
    Φίλε Ταύρε, η σημερινή ημέρα δημιουργεί ένα κλίμα πιο ζεστό και συναισθηματικό. Θα έχεις την ανάγκη να ρίξεις τους τόνους και να μιλήσεις με ηρεμία και κατανόηση προς τον συνομιλητή σου. Με τη Σελήνη στον Καρκίνο δεν υπάρχει εγωισμός και ένταση στην συμπεριφορά. Επίσης, είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς με το σπίτι και τις υποθέσεις του. Ίσως υπάρχει κάτι που θέλει επισκευή και τώρα δεν έχεις άλλα περιθώρια. Ή ίσως ακόμη να χρειαστεί να φροντίσεις για ένα οικογενειακό θέμα, οπότε μην το καθυστερείς άλλο.

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά θα μπορέσεις να βρεις το χρόνο και την όρεξη να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του δείξεις την αγάπη σου. Μπορείς να κάνεις πράγματα που θα το ευχαριστήσουν, θα το ξεκουράσουν και θα του προσφέρουν ικανοποίηση. Έτσι, ο δεσμός σας γίνεται πιο δυνατός και αυτό «γεμίζει» τον συναισθηματικό κόσμο και των δυο.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά μπορείς να κινηθείς με όρεξη και ενέργεια για να λύσεις κάποιες απαιτητικές υποθέσεις. Θα έχεις καλή διάθεση και θα σε βοηθήσει να ελιχθείς ανάμεσα στα εμπόδια που θα προκύψουν. Στα οικονομικά σου αναμένεται βελτίωση καθώς βρίσκεσαι σε πιο ήρεμη κατάσταση και έχεις καθαρό μυαλό για να κάνεις σωστή διαχείριση.

    Δίδυμοι
    Φίλε Δίδυμε, το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βρίσκει σε καλή διάθεση και με πολύ καλά αποθέματα ενέργειας. Η ψυχολογία σου είναι ανεβασμένη και σε ωθεί να κινηθείς με δυναμισμό όπου απαιτείται. Παράλληλα, μπορείς να ασχοληθείς με τα δικά σου άτομα, τα μέλη που θεωρείς ή είναι οικογένεια. Βρες χρόνο να παίξεις με τα παιδιά, να μιλήσεις με το ταίρι σου, να ακούσεις τα προβλήματά τους και να τους δώσεις την ικανοποίηση ότι κάποιος τους σκέφτεται και τους φροντίζει.

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά τα πράγματα θα κυλήσουν όμορφα. Το συναίσθημα κυριαρχεί και καθοδηγεί τη συμπεριφορά σου. Παράλληλα υπάρχει πάθος που σε κάνει να λειτουργείς με πρωτοτυπία, δημιουργώντας ενθουσιασμό στον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος εκμεταλλεύσου την λάμψη που έχεις για να προσελκύσεις εκείνον ή εκείνη που θέλεις.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά διανύεις μια καλή φάση και δεν χρειάζεται να νιώθεις άγχος, ούτε ανασφάλεια. Έχεις δουλέψει αρκετά και τα έχεις καταφέρει περίφημα. Οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες και συναδέλφους κινούνται σε ένα ήρεμο κλίμα και αυτό διευκολύνει τη ροή της δουλειάς. Στα οικονομικά, πρέπει να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου.

    Καρκίνος
    Φίλε Καρκίνε, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου η ανάγκη σου να εμβαθύνεις προς τον εσωτερικό σου εαυτό εντείνεται. Νιώσε το συναίσθημά σου, άκου τις ανάγκες σου και ανάκτησε την εσωτερική σου ισορροπία. Έτσι, θα νιώσεις πιο δυνατός και γεμάτος ενέργεια για να κάνεις πράξη ό,τι σκέφτεσαι. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα τύχουν της προσοχής σου σήμερα, περισσότερο από ποτέ. Απόλαυσε τις οικογενειακές στιγμές αφήνοντας καθετί άλλο στην άκρη.

    Αισθηματικές
    Δείξε την αγάπη σου στον άνθρωπό σου. Άφησε το συναίσθημα να σε κατακλύσει και να καθοδηγήσει τις πράξεις σου. Χάρισε λουλούδια στο ταίρι σου, μαγείρεψέ του, άνοιξε την αγκαλιά σου και κάνε το να νιώσει μοναδικός, ακριβώς όπως είναι για εσένα. Αν πάλι αναζητάς το ιδανικό ταίρι, είναι καλή ημέρα για να αποπλανήσεις το πρόσωπο που έχεις στο νου και την καρδιά σου.

    Επαγγελματικές
    Η εργασία σου μάλλον έρχεται σε δεύτερη μοίρα σήμερα. Για εσένα δεν θα έχει ουσία το χρήμα και τα υλικά. Σε νοιάζει να είσαι καλά και να συνυπάρχεις με αρμονία με τους γύρω. Αυτό θα σου βγει στην συμπεριφορά σου με τους συναδέλφους, οπότε αν υπάρχουν προβλήματα τώρα αποκαθίστανται. Στα οικονομικά, φρόντισε να μην υποτιμήσεις τα έξοδα και χάσεις τον έλεγχο.

    Λέων
    Φίλε Λέων, η σημερινή ημέρα σου χαρίζει περισσότερη υπομονή και αντοχή για τα δύσκολα. Με τη Σελήνη να πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Άρη εξασφαλίζεις αποθέματα δύναμης που σε βοηθούν να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που θα προσπαθήσουν να σε ταλαιπωρήσουν. Παράλληλα, αποκτάς πραότητα στη συμπεριφορά σου που προέρχεται από έναν ισορροπημένο ψυχικά και διανοητικά εσωτερικό κόσμο.

    Αισθηματικές
    Στη σχέση σου τα πράγματα θα κυλήσουν πολύ καλά σήμερα. Έχεις πάθος, όρεξη και ανάγκη να βρεθείς κοντά με τον σύντροφό σου. Δεν στέκεσαι σε μικρότητες και λεπτομέρειες, αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο για να απολαύσεις την ουσία της ζωής. Το πάθος και ο δυναμισμός σε βοηθάει να κάνεις μια νέα γνωριμία αν είσαι μόνος και το επιδιώκεις.

    Επαγγελματικές
    Στην εργασία σου ό,τι και να συμβεί έχεις τη δύναμη που χρειάζεται για να ανταπεξέλθεις. Ξέρεις να «κολυμπάς στα βαθιά» και ειδικά σήμερα που ξέρεις πως να χειρίζεσαι το άγχος και να διατηρείς την ψυχραιμία η ημέρα θα κυλήσει αρκετά θετικά. Στα οικονομικά, οι οικονομικές συναλλαγές χαρακτηρίζονται από ένα είδος συναισθηματισμού, για αυτό πρόσεξε μην βρεθείς «ριγμένος».

    Παρθένος
    Φίλε Παρθένε, η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου σήμερα. Αυτό δημιουργεί μια εύνοια προς το ζώδιό σου βοηθώντας σε να αποβάλλεις την ένταση που κουβαλάς μονίμως μέσα σου. Ασχολήσου με τα πρόσωπα της οικογένειας, βρες χρόνο για έναν περίπατο μετά τη δουλειά, διάβασε λίγες σελίδες από το αγαπημένο σου βιβλίο και γενικότερα προσπάθησε να τα βρεις με τον εαυτό σου. Άφησε τη ζεστασιά να σε πλημμυρίσει και να σε χαλαρώσει.

    Αισθηματικές
    Αρκετά έχεις παραμελήσει τον σύντροφό σου. Σήμερα τα πράγματα αλλάζουν εντελώς. Εσύ ο ίδιος θα έχεις πρώτα από όλα την ανάγκη να είσαι κοντά με το άλλο σου μισό. Να του δείξεις την αγάπη σου, να το φροντίσεις , να το καλομάθεις με χειρονομίες που δηλώνουν όσα νιώθεις για εκείνο.

    Επαγγελματικές
    Οξύμωρο αλλά γεγονός. Η δουλειά σου αποκτάει λίγο πιο χαλαρούς ρυθμούς και η ένταση που έχεις όταν βρίσκεσαι εκεί υποχωρεί έστω και για λίγο. Οι συνεργασίες βρίσκονται στο προσκήνιο και κάνεις ό,τι μπορείς για να βελτιώσεις τις σχέσεις με τους συνεργάτες. Στα οικονομικά τα πράγματα κυλούν με τάξη και οργάνωση. Διατήρησέ τα.

    Ζυγός
    Φίλε Ζυγέ, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη δημιουργεί ενθουσιασμό και ενεργητικότητα. Τα στοιχεία αυτά θα σου είναι χρήσιμα για να ανταπεξέλθεις στις σημερινές σου υποχρεώσεις. Φαίνεται πως θα είσαι αρκετά συναισθηματικός, αλλά παράλληλα θα έχεις εκείνο το πάθος και την ορμητικότητα που σου δίνουν τα εφόδια για να δώσεις τις μάχες σου. Κάνε βήματα προς τα εμπρός σήμερα που σε βοηθάει η ημέρα. Μην την σπαταλήσεις με σκέψεις που αμφιταλαντεύονται.

    Αισθηματικές
    Ενδιαφέρουσα η προσωπική σου ζωή σήμερα. Είσαι διατεθειμένος να αφήσεις την γκρίνια και την αναποφασιστικότητα για να προσφέρεις στον άνθρωπό σου στιγμές αγάπης, συντροφικότητας και ηρεμίας. Αν ανήκεις σε εκείνους που ψάχνουν να βρουν το κατάλληλο πρόσωπο να τους συντροφεύσει η γοητεία σου θα είναι πολύτιμος σύμμαχος σήμερα.

    Επαγγελματικές
    Στην εργασία σου ασχολήσου με ξεκαθαρίσματα και την οργάνωση. Βάλε μια σειρά στις υποχρεώσεις σου και ολοκλήρωσε ό,τι πρέπει να διευθετηθεί. Στα οικονομικά, αν αποφύγεις τα περιττά έξοδα θα διατηρήσεις την ισορροπία που σε κάνει να νιώθεις ηρεμία και αισιοδοξία.

    Σκορπιός
    Φίλε Σκορπιέ, η Σελήνη μπαίνει σε ένα ευνοϊκό ζώδιο για εσένα, τον Καρκίνο. Αυτό σημαίνει ότι βγαίνει στην επιφάνεια η πιο θερμή πλευρά του εαυτού σου. Αναζητάς την συντροφικότητα, την οικογένεια, την αγκαλιά και την συνύπαρξη. Οι απαιτήσεις τις οικογένειας και οι τακτοποίησή τους θα είναι πρώτο σου μέλημα σε σύγκριση με όλες τις άλλες υποχρεώσεις σου. Παράλληλα, θα νιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς για λίγες στιγμές για να τα πεις με τον εαυτό σου. Μην διστάσεις. Θα νιώσεις πολύ καλύτερα.

    Αισθηματικές
    Μια ωραία έκπληξη, ένα ζεστό φαγητό, μια αγκαλιά. Τόσο απλά πράγματα και όμως είναι ικανά να φέρουν το χαμόγελο στο πρόσωπο του συντρόφου σου. Η ικανοποίησή του θα είναι σημαντική για εσένα, για αυτό θα προσφέρεις απλόχερα τον χρόνο και τον εαυτό σου.

    Επαγγελματικές
    Στην εργασία σου θα καταφέρεις να ρίξεις τους τόνους και να βελτιώσεις πολλές καταστάσεις που σε αγχώνουν. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου καθώς κάποιες συνεργασίες χρειάζονται ξεκαθάρισμα. Στα οικονομικά, εκμεταλλεύσου τη δημιουργική σου φαντασία για να ανακαλύψεις νέους τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου.

    Τοξότης
    Φίλε Τοξότη, η εβδομάδα αυτή ξεκινάει πολύ θετικά και για εσένα. Το γενικότερο κλίμα έχει ηρεμία και το συναίσθημα έχει πρωτεύοντα ρόλο. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη, είσαι σε θέση να κυνηγήσεις τις φιλοδοξίες σου, να διεκδικήσεις καλύτερες συνθήκες ζωής και να κάνεις ό,τι μπορείς για να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου. Φρόντισε να βρεις χρόνο και για τους δικούς σου, καθώς ο δυναμισμός σου θα τους βοηθήσει να βρουν λύσεις στους προβληματισμούς τους.

    Αισθηματικές
    Η αισθηματική και προσωπική σου ζωή θα παίξουν σημαντικό ρόλο σήμερα. Σε ενδιαφέρει να αποκαταστήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου, να βρεις λύσεις, έτσι ώστε να σταματήσει η γκρίνια και η μουρμούρα, είτε από την δική σου πλευρά, είτε από εκείνη του συντρόφου σου. Αν αναζητάς ένα ταίρι, να ξέρεις ότι η ειλικρίνεια και ο δυναμισμός λειτουργούν ελκυστικά στο άλλο φύλο.

    Επαγγελματικές
    Η εργασία σου θα πάει πολύ καλά σήμερα και θα μπορέσεις να βρεις έξυπνες λύσεις που θα αποφέρουν κέρδη. Έτσι, όχι μόνο θα βελτιώσεις τη θέση σου στην δουλειά, αλλά θα καταφέρεις να εξασφαλίσεις και λίγα χρήματα επιπλέον. Δεν είναι και άσχημα!

    Αιγόκερως
    Αγαπητέ Αιγόκερε, είσαι ένα ζώδιο που εκπροσωπεί τη σοφία, τη γνώση και τον δυναμισμό. Σήμερα με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη, ενισχύεται η ενέργεια που έχεις και γίνεσαι χείμαρρος που παρασύρει τα πάντα γύρω του. Δεν είναι κακό να κινείσαι με ενέργεια, αλλά προσπάθησε να χαλαρώσεις και λίγο. Τα πρόσωπα της οικογένειάς σου θα σε απασχολήσουν λίγο περισσότερο από ό,τι συνήθως, γιατί θα έχεις την ανάγκη να βρεθείς πιο πολύ μαζί τους.

    Αισθηματικές
    Μην διστάσεις να δείξεις το συναίσθημά σου στον σύντροφό σου. Για την ακρίβεια θα έχεις την ανάγκη να το κάνεις, γιατί αυτό θα γεμίσει ζεστασιά και την δική σου ψυχή. Δεν αντέχεις τους τσακωμούς και τις γκρίνιες σήμερα. Η γαλήνη θα είναι πιο σημαντική από ό,τιδήποτε άλλο.

    Επαγγελματικές
    Στη δουλειά σου μπορείς να ξεκαθαρίσεις υποθέσεις και να βρεις τα βαθύτερα αίτια των προβληματικών καταστάσεων. Έχεις καθαρό μυαλό και αυτό σε βοηθάει να αντιλαμβάνεσαι πράγματα που δεν είναι εμφανή με την πρώτη ματιά. Αξιοποίησε την σπιρτάδα αυτή και στα οικονομικά για να ξεμπλέξεις τα οικονομικά «κουβάρια».

    Υδροχόος
    Φίλε Υδροχόε, είσαι ζώδιο που κινείσαι λίγο πιο έξω από την σφαίρα της πραγματικότητας. Σήμερα, με την Σελήνη στον Καρκίνο σου δημιουργείται η ανάγκη να περιορίσεις την φαντασία σου και να ασχοληθείς πιο πολύ με τον εσωτερικό σου κόσμο και το συναίσθημα. Κανάκεψε τον εαυτό σου, βρες χρόνο για σένα, διάβασε ένα βιβλίο, χαλάρωσε κάνοντας έναν περίπατο στη θάλασσα. Όλα αυτά θα σε ξεκουράσουν και θα σε αναζωογονήσουν. Το έχεις τόσο ανάγκη!

    Αισθηματικές
    Η γκρίνια και η ανασφάλεια δεν έχει θέση στην αισθηματική σου ζωή σήμερα. Ρίχνεις τους τόνους και έχεις ανάγκη να χαλαρώσεις στην αγκαλιά του συντρόφου σου. Ζήτησε με ειλικρίνεια αυτό που έχεις ανάγκη και θα το έχεις. Εσύ που είσαι μόνος, η ειλικρίνεια αυτή θα σε φέρει πιο κοντά σε ένα πρόσωπο που απασχολεί πολύ το μυαλό σου…

    Επαγγελματικές
    Στη δουλειά έχεις δυναμισμό και καταφέρνεις να διατηρήσεις το άγχος υπό έλεγχο. Καταστάσεις που απαιτούν ψυχραιμία δοκιμάζουν την υπομονή σου. Μην ανησυχείς γιατί σήμερα θα έχεις αρκετή! Στα οικονομικά, κινήσου με περισσότερο ρεαλισμό για να διατηρήσεις την ισορροπία.

    Ιχθείς
    Φίλε Ιχθύ, η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο σήμερα, μια θέση πολύ ευνοϊκή για το ζώδιό σου. Σε κάνει ακόμη πιο συναισθηματικό και σε φέρνει ακόμη περισσότερο σε επαφή με τον ίδιο σου τον εαυτό. Σήμερα μπορείς να μάθεις να ακούς τις ανάγκες σου πιο πολύ και να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να τις ικανοποιήσεις. Επίσης, τα πρόσωπα της οικογένειάς σου θα βρίσκονται πιο κοντά σου. Παίξε με τα παιδιά σου, μοιράσου τις σκέψεις σου με τον σύντροφό σου, άφησε τη ζεστασιά του σπιτιού να σε γαληνέψει.

    Αισθηματικές
    Ο σύντροφός σου θα είναι το κέντρο του ενδιαφέροντός σου σήμερα. Δεν βλέπεις την ώρα να γυρίσεις από τη δουλειά για να βρεθείς μαζί του, να του ανοιχθείς, να μιλήσετε και να καταφέρεις να γαληνέψεις. Απόλαυσε το χρόνο σου μαζί του και φρόντισε να είναι όσο πιο ποιοτικός γίνεται. Μην αναλωθείς με γκρίνιες.

    Επαγγελματικές
    Στη δουλειά είσαι σε θέση να κινηθείς με υπομονή και ενέργεια. Έτσι, διαχειρίζεσαι πολύ καλά απαιτητικές καταστάσεις και φέρνεις εις πέρας δύσκολα εγχειρήματα. Οι συναδελφικές σχέσεις θα αποδειχθούν εξαιρετικά χρήσιμες σήμερα. Στα οικονομικά, φρόντισε να είσαι πιο ρεαλιστής και λιγότερο συναισθηματικός για να μην χάσεις τον έλεγχο.

    Πηγή: Ζώδια σήμερα myastro.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ζώδια: Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκέμβριος 2017
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μηνιαίες προβλέψεις- Δεκέμβριος 2017: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιό σου;
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ανδρέας Φουστάνος: Ποινική δίωξη για φοροδιαφυγή άνω των 800.000 ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ