• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

    • NewsRoom
    Ο ζωδιακός κύκλος σε μπλε φόντο

    Ο ζωδιακός κύκλος


    Τι λένε τα ζώδια σήμερα, Τρίτη; Οι αστρολογικές προβλέψεις από τον Κωνσταντίνο Ντότα!

    Κρατήστε σταθερή πορεία…

    Κριός

    Η σταθερότητά σας κερδίζει την ημέρα. Αποφύγετε καταστάσεις οι οποίες μπορούν να σας μπερδέψουν αντί να σας βοηθήσουν να βάλετε τα πράγματα σε σειρά.

    Ταύρος

    Διλλήματα έχει η σημερινή ημέρα. Σχέσεις και συνεργασίες θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να βρείτε την άκρη.

    Δίδυμοι

    Είναι στιγμή να παραδοθείτε σε ένα κύμα πάθους κυρίως σε εργασιακό πλαίσιο ή σε μια δραστηριότητα η οποία είναι ενεργή στην καθημερινότητά σας.

    Καρκίνος

    Είναι περίοδος να κάνετε τις ιδέες σας πράξεις. Εάν πρέπει να πάρετε μια απόφαση σήμερα καλό θα ήταν να είστε απόλυτα αντικειμενική/ός.

    Λέων

    Μην θεωρήσετε πράγματα και καταστάσεις δεδομένες σήμερα. Να είστε σε εγρήγορση και να δώσετε προσοχή στις λεπτομέρειες.

    Παρθένος

    Η επικοινωνία σήμερα θα πρέπει να είναι σταθερή και κατευθυνόμενη στον στόχο σας, ανεξάρτητα τις προκλήσεις ή τα μπερδέματα.

    Ζυγός

    Οικονομικά θέματα ενδέχεται να κινητοποιηθούν σήμερα. Πριν πάρετε αποφάσεις θα πρέπει να υπολογίσετε πολύ καλά όλες τις παραμέτρους. Κρατήστε την αυτοεκτίμησή σας ψηλά.

    Σκορπιός

    Οφέλη έρχονται από καταστάσεις στις οποίες έχετε επενδύσει χρόνο αλλά κυρίως ενέργεια. Ασχοληθείτε σήμερα με θέματα που αφορούν και μπορούν να επηρεάζουν θετικά την προβολή σας.

    Τοξότης

    Κάποιες αλλαγές που λαμβάνουν χώρα μπορεί να μην είναι τόσο εύπεπτες, ειδικά σήμερα. Δώστε χώρο και χρόνο να αφομοιωθούν, χωρίς να πιέζεστε.

    Αιγόκερως

    Κοινωνικά θέματα σήμερα μπορούν να προχωρήσουν, ωστόσο κρατήστε μικρό καλάθι εάν ακούσετε μεγάλα λόγια και υπερβολικές προσδοκίες.

    Υδροχόος

    Επαγγελματικά θέματα έρχονται στο τραπέζι για διερεύνηση. Η αντικειμενική σας ματιά θα πρέπει να είναι ενεργή ανεξάρτητα τον γύρω θόρυβο.

    Ιχθύες

    Ένα όραμα επανέρχεται από το παρελθόν και σας δημιουργεί προσδοκίες. Μπορεί να λειτουργήσει αρκεί να μπουν σταθερά θεμέλια εξαρχής.

    Πηγή: portraits.gr



    ΣΧΟΛΙΑ