• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

    • NewsRoom
    Τα ζώδια

    Τα ζώδια


    Τι λένε τα ζώδια σήμερα;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη!

    Κριός

    Θα υπάρξει ένα κλίμα φιλοσοφικής διάθεσης και σύγχυσης συναισθημάτων, που θα σας κάνουν να νιώσετε ευαίσθητοι, και μια τάση να προσφέρετε. Θα σας διακατέχει όμως και μια πνευματική διαύγεια και θα καταπλήξετε τους γύρω σας. Η κριτική σας θα κερδίσει την προσοχή των γύρω σας και θα σας ανοίξει δρόμους για ανταλλαγή απόψεων πάνω σε επαγγελματικά θέματα.

    Ταύρος

    Ανυπομονησία σας πιάνει… Σας προβληματίζει το γεγονός ότι, ενώ κάνατε ότι έπρεπε, τα πράγματα δεν λένε να αλλάξουν πορεία. Μήπως περιμένατε πάρα πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα; Η ευστροφία και η γρήγορη αντίδραση σας θα είναι αυτή που θα σας σώσει σήμερα από δύσκολες καταστάσεις. Μην αναλαμβάνετε ρίσκα και ακολουθήστε την διπλωματική οδό…

    Δίδυμοι

    Υπάρχει παραπλάνηση στον αέρα, έστω κι αν όλα δείχνουν το αντίθετο! Φανείτε προσεκτικοί στις κινήσεις σας για να μην το μετανιώσετε σύντομα… Προσοχή στην εκδήλωση των συναισθημάτων σας με εκδηλώσεις θυμού, γιατί θα ξεφύγει η κατάσταση από κάθε όρο και υπάρχει περίπτωση ακόμη και τραυματισμών.

    Καρκίνος

    Θα πρέπει να βάλετε τα πράγματα επί τάπητος και να βρείτε ένα τρόπο επίλυση των εκκρεμών υποθέσεων σας, αλλά και των διαφορών σας με τους γύρω. Έχετε πάρα πολλά ανοιχτά μέτωπα. Αργά το βράδυ προσπαθήστε να μη δυσαρεστήσετε κάποιον από τους συγγενείς σας. Μην κάνετε παρανοήσεις και εκφράσετε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας.

    Λέων

    Το κυρίαρχο γεγονός της μέρας μπορεί να είναι η άφιξη ενός διακεκριμένου επισκέπτη! Και η άφιξη αυτή ενδεχομένως να συνοδεύει νέα δεδομένα για την καριέρα και τα οικονομικά σας. Κατά την διάρκεια της μέρα αποφύγετε να δεσμευτείτε σε συνομιλίες με απαθείς συνομιλητές, γιατί άδικα θα χάσετε την ενέργεια σας. Αποφύγετε λεκτικές αψιμαχίες, την δεικτική κριτική τρίτων για τις ενέργειες τους αλλά κυρίως, μην προσπαθείτε να καρπωθείτε οικονομικά οφέλη με παράνομους ή ημινόμιμους τρόπους. Αφιερώστε χρόνο στα δικά σας άτομα και ίσως μια συμβουλή ενός γηραιού ατόμου σας ανοίξει ένα καινούργιο παράθυρο στην ζωή!

    Παρθένος

    Έχετε συνήθως σωστή κρίση, επειδή είστε από τα άτομα που έχουν την δυνατότητα να αντιλαμβάνεστε την συνολική εικόνα του προβλήματος. Σήμερα όμως κινδυνεύετε από την συναισθηματικό σας να πάρετε λάθος δρόμο… Φανείτε ανοιχτοί στους κοντινούς σας ανθρώπους και μην διστάζετε να ζητήσετε την βοήθεια τους, εάν την χρειάζεστε. Άλλωστε, ζητώντας βοήθεια, δίνετε στα άτομα που σας αγαπούν την ευκαιρία και την δυνατότητα της προσφοράς.

    Ζυγός

    Κάποια κρίση ανασφάλειας ή πανικού δεν είναι απίθανη. Μην αφήνετε το συναίσθημα αυτό να σας παραλύσει και αναζητήστε βοήθεια σε άτομα που εμπιστεύεστε, αγαπάτε και σας αγαπούν. Θα πρέπει να επενδύσετε περισσότερο από τον χρόνο αλλά και την ενέργεια σας για να ενδυναμώσετε τις προσωπικές σχέσεις σας, οικογενειακές ή ερωτικές.

    Σκορπιός

    Θα πρέπει να αποφύγετε να λάβετε μέρος σε ομαδικές δραστηριότητες σήμερα, γιατί οι διαφωνίες ως προς το σχέδιο δράσης θα σας κουράσουν χωρίς λόγο και θα οδηγήσουν το όλο εγχείρημα σε πλήρη αποτυχία. Αφιερώστε το χρόνο σας στην οικογένεια σας, επισκεφτείτε ένα γηραιό συγγενή σας ή περάστε δημιουργικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας μπορεί να δεχτείτε το φλερτ ενός προσώπου που δεν υπολογίζατε.

    Τοξότης

    Λειτουργήστε έξυπνα στον επαγγελματικό σας χώρο, διακριτικά και εκφράστε ένα πιθανό κατηγορηματικό ερώτημα με διπλωματικό τρόπο κατά την διάρκεια της μέρας! Δεν θα ήταν σοφό να κάνετε κατά τη διάρκεια της μέρας ένα επικίνδυνο αθλήματα, πρέπει να αποφύγετε οτιδήποτε εξαντλητικό, καθώς να τυχερά παιχνίδια.

    Αιγόκερως

    Κάτι θα σας αναστατώσει σήμερα και θα σας χαλάσει την ηρεμία. Ίσως να πρόκειται για μια παρεξήγηση με φιλικό πρόσωπο, ενδεχομένως να υπάρχουν θέματα ζηλοτυπίας με το ταίρι σας, ακόμη και κάποια απρόσμενα οικονομικά προβλήματα. Η μέρα σας θα είναι παράλληλα εξαιρετικά φορτωμένη από ευθύνες και υποχρεώσεις. Διατηρήστε την καλή σας ψυχολογία, όσο μπορείτε, και αφοσιωθείτε στη δουλειά.

    Υδροχόος

    Μια σημαντική νίκη θα καταγράψετε έναντι των αντιπάλων σας και θα αισθανθείτε μεγάλη ικανοποίηση. Μην παίρνουν όμως τα μυαλά σας αέρα, γιατί η μάχη συνεχίζεται… Προσέξτε τα λόγια σας σήμερα, γιατί εύκολα μπορείτε να πληγώσετε τα άτομα που βρίσκονται γύρω σας και να βλάψετε τις σχέσεις σας. Υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο διακοπής σχέσεων λόγω παρεξηγήσεων.

    Ιχθείς

    Υπάρχει μια δυσαρμονία στην ατμόσφαιρα και η μέρα σας κάθε άλλο παρά αρμονική θα είναι. Προσοχή θα χρειαστεί στις φιλικές σας σχέσεις, μια και είναι ισχυρό το ενδεχόμενο να υπάρξουν συγκρούσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Ίσως να σας ζητηθεί ή να χρειαστεί να προσφέρετε κάποιο από τον ελεύθερο χρόνο σας για να εργασθείτε αμισθί. Θα ανταμειφθείτε στο άμεσο μέλλον για την προσφορά σας αυτή…

    Πηγή: alindakanaki.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Επίσημα στη Βρετανία η Eurovision 2023

    Το Κόκκινο Ποτάμι: Έκλεψαν το φορτηγό με τον εξοπλισμό για τα γυρίσματα της σειράς – Έκκληση Μανουσάκη

    Στις ΗΠΑ ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η δούκισσα Κέιτ μετά από 8 χρόνια



    ΣΧΟΛΙΑ