• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

    • NewsRoom
    Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις


    Τι προβλέπουν σήμερα τα ζώδια, σύμφωνα με τον αστρολόγο Κωνσταντίνο Ντότα;

    Η χρήση της λογικής είναι το κλειδί της ημέρας.

    Κριός

    Τα υπερβολικά όνειρα δεν θα είναι βοηθητικά σήμερα ωστόσο είναι μια καλή ημέρα να εμπνευστείτε νέες ιδέες και λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν.

    Ταύρος

    Η ανάγκη να ανανεωθείτε με οποιονδήποτε τρόπο θα είναι έντονα αισθητή σήμερα. Οι αποφάσεις που παίρνετε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρες χωρίς υπεκφυγές.

    Δίδυμοι

    Κάτι νέο ξεκινά ωστόσο χρειάζεται να κάνετε υπομονή να εξελιχθούν οι καταστάσεις. Φίλοι και άνθρωποι που είναι κοντά σας θα είναι υποστηρικτικοί και θα λειτουργήσουν βοηθητικά.

    Καρκίνος

    Η αναγνώριση έρχεται σε κάτι που ασχολείστε ή η ολοκλήρωση μιας κατάστασης θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Δώστε χώρο και χρόνο σε ότι είναι σημαντικό για εσάς και είναι δημιουργικό.

    Λέων

    Η ακρίβεια σκέψης και ο συγκεκριμένος στόχος είναι τα κλειδιά της επιτυχίας σήμερα. Το θάρρος σας είναι ιδιαίτερο και με τις δεξιότητές σας μπορείτε να προχωρήσετε το πρόγραμμα σας.

    Παρθένος

    Οικογενειακά θέματα σήμερα μπορούν να σας δώσουν την αίσθηση ασφάλειας και να πάρετε ικανοποίηση. Ασχοληθείτε με πράγματα που αφορούν το σπίτι και τους ανθρώπους που αγαπάτε.

    Διαβάστε επίσης: Τα 3 ζώδια που δέχονται τον εαυτό τους ακριβώς όπως είναι

    Ζυγός

    Η επικοινωνία σήμερα είναι δυνατή και τα κλειδιά της επιτυχίας είναι ο αυτοέλεγχος και η επιμονή σας. Προσέξτε μικρά ταξίδια και μετακινήσεις.

    Σκορπιός

    Οι αξίες σας αναθεωρούνται και σας δίνεται η ευκαιρία να σταθείτε σε ότι είναι σημαντικό για εσάς στο σήμερα της ζωής σας. Δεν είναι καλή ημέρα για υπερβολικές προσδοκίες ή πισωγυρίσματα.

    Τοξότης

    Η αισιοδοξία σας φέρνει ισορροπίες σε καταστάσεις οι οποίες είναι σημαντικό για εσάς να έχουν μια ομαλή ροή. Εστιάστε σήμερα σε ότι σχετίζεται με την προβολή σας.

    Αιγόκερως

    Δεν είναι πολύ καλή ημέρα για πολλές δράσεις οι οποίες δεν έχετε προγραμματίσει καλά και θα χρειαστεί να λειτουργήσετε περισσότερο παρορμητικά. Δώστε χώρο και χρόνο σε εσάς και ξεκουράστε το μυαλό σας από σκέψεις και έγνοιες.

    Υδροχόος

    Φίλοι και ομάδες ανθρώπων είναι κοντά σας αυτή την στιγμή. Η όποια έλλειψη αυτοπεποίθησης ενδέχεται να μην έχει αντικειμενική υπόσταση. Ευκαιρίες δίνονται να βάλετε τα πράγματα σε σειρά.

    Ιχθύες

    Καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες σχετίζονται με την εργασία και την καριέρα σας. Η υλοποίηση μιας κατάστασης που σας ενδιαφέρει είναι κοντά και θα νιώσετε όμορφα και ικανοποιημένη/ος.

    Πηγή: portraits.gr



    ΣΧΟΛΙΑ