• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη, 19 Μαΐου 2020

    Τα ζώδια

    Τα ζώδια


    Πώς θα είναι αυτή η Τρίτη για κάθε ζώδιο; Τι μαρτυρούν τα άστρα;

    Από την Αλίντα Κανάκη

    ΚΡΙΟΣ

    Η τονισμένη σας προσωπικότητα σήμερα ξεχειλίζει από αισιοδοξία και γενναιοδωρία. Μόνο που φαίνεται ότι αυτά οδηγούνται από κάποιο πάθος για προβολή και επίδειξη.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Επικρατεί ένα αλαλούμ στα επαγγελματικά σας και θα πρέπει να πάρετε τα μέτρα σας, για να μπορέσετε να διεκπεραιώσετε τις υποθέσεις σας εγκαίρως.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Η μέρα προσφέρεται για να διευρύνετε το γνωστικό σας πεδίο και να βάλετε ένα ακόμη λιθαράκι στην επαγγελματική σας πορεία. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία
    που σας δίνεται.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Επικοινωνιακά προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσετε με άτομο του επαγγελματικού ή φιλικού περιβάλλοντός σας, καθώς κάποιες παρανοήσεις μπορούν να οδηγήσουν σε λογομαχίες.

    ΛΕΩΝ

    Η μέρα μπορεί να σας φέρει ευχάριστες εκπλήξεις! Προέχει, όμως, να μην κοινοποιήσετε τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια, γιατί θα προσπαθήσουν να σας υπονομεύσουν.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Δυσκολίες στην επικοινωνία πιθανόν να αντιμετωπίσετε σήμερα! Φανείτε ψύχραιμοι και κρατήστε χαμηλούς τόνους, για να μην τροφοδοτήσετε μια διαφαινόμενη ένταση.

    ΖΥΓΟΣ

    Το πλανητικό σκηνικό σας κάνει ευαίσθητους και ίσως ευέξαπτους. Γίνεστε σκληροί με όσους προσπαθούν να καπηλευτούν τις προσπάθειές σας…

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Με ψυχική δύναμη και την έμπνευση για να προχωρήσετε μπροστά θα σας ανταμείψει η μέρα. Βρείτε όμως και τον χρόνο να ξεκουραστείτε.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Θετική η μέρα, σας βοηθάει να οραματιστείτε το μέλλον σας και να προγραμματίσετε τα επόμενα βήματά σας. Αποφύγετε, όμως, συγκρούσεις με άτομο που έχει σημαντική επιρροή στον χώρο της εργασίας σας.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Οι μάσκες θα πέσουν και πρόσωπα και καταστάσεις θα αποκαλυφτούν. Η μέρα σας ευνοεί και, εάν κινηθείτε διπλωματικά, θα βγείτε ενισχυμένοι.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αυτές τις μέρες και ευνοείστε πλανητικά! Άτομα του περιβάλλοντός σας θα ζητήσουν την στήριξη ή την συμπαράστασή σας σε θέματα που αντιμετωπίζουν.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Αρκετή δράση καταγράφεται σε αρκετούς τομείς της ζωής σας. Μην παρασυρθείτε και πάρετε βιαστικές αποφάσεις σε σημαντικά τουλάχιστον θέματα.



    ΣΧΟΛΙΑ