• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 13 Αυγούστου

    • NewsRoom
    Ζώδια

    Αστρολογικές προβλέψεις


    Πώς θα είναι η σημερινή ημέρα για κάθε ζώδιο;

    Από την Αλίντα Κανάκη

    ΚΡΙΟΣ

    Τα άστρα σήμερα προωθούν τα επαγγελματικά σας, ενώ η δημιουργικότητα σας αυξάνετε με αποτέλεσμα να αρχίσετε σιγά-σιγά να βλέπετε κέρδη. Στα συναισθηματικά, κρατήστε ισορροπία στις σχέσεις σας και μην παρασύρεστε από τα συναισθήματα σας. Θα υπάρξει έντονη κυκλοθυμία, η οποία καλό θα ήταν να ελεγχθεί για να μην ταράξει σοβαρές σχέσεις.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Η εργασία σας θα είναι ευχάριστη και αποδοτική! Η δράση σας να έχει σοβαρότητα για να σας εκτιμήσουν ανάλογα και οι άλλοι. Δείξτε την σοβαρότητα και το βάθος σας και όχι το ανάλαφρο του χαρακτήρα σας. Η βελτίωση στον τομέα των αισθηματικών θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Αντιρρήσεις και ασυνεννοησίες θα πάνε το πρόγραμμα σας πίσω. Καλύτερα να πάτε με την ροή σήμερα, διότι το πλανητικό σκηνικό ορθώνει εμπόδια. Τα πάντα με μέτρο, καθώς οι υπερβολές ενδέχεται να σας βάλουν σε μπελάδες. Σε μια κρυφή σχέση απαιτείται προνοητικότητα για να μην αποκαλυφτείτε.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Το πλανητικό σκηνικό θα σας δημιουργήσει εσωτερική πάλη και θα σας κάνει πολύ απαιτητικούς και υπερβολικούς σε αυτά που ζητάτε. Φερθείτε ανάλογα με τις περιστάσεις. Συμβιβαστείτε με τις συνθήκες, γιατί θα τα χάσετε όλα. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας, γιατί το ταίρι σας θα εκνευριστεί με την συμπεριφορά σας.

    ΛΕΩΝ

    Προβλήματα στον γάμο ή σε κάποια συνεργασία. Οι αναπόληση του παρελθόντος δεν σας οδηγεί πουθενά… Νιώθετε καταπίεση ή δέσμευση. Κάντε υπομονή και μην ξεσπάτε. Δεν ευνοείται η πρόοδος των υποθέσεων με το συγκεκριμένο πλανητικό σκηνικό.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Δεν κερδίζονται οι αγώνες ούτε με αναποφασιστικότητα ούτε και με άσκοπες εκρήξεις θυμού. Δείξτε διαλλακτικότητα και εκμεταλλευτείτε το ευμετάβλητο του χαρακτήρα σας. Πηγαίνετε από την πλάγια οδό. Στα συναισθηματικά σας, μη γίνεστε πιεστικοί, διότι δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να επιβάλλετε την ατζέντα σας.

    ΖΥΓΟΣ

    Οικονομικά είστε εκτεθειμένοι και καλά θα κάνετε να αποφύγετε συμφωνίες, δάνεια και περιττά έξοδα. Κάντε λιγάκι υπομονή. Συναισθηματικά μην αφήσετε την απαισιοδοξία σας να χαλάσει το κέφι των ανθρώπων που σας αγαπάνε. Ευνοούνται οι επαφές και οι συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα σήμερα.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Η πυξίδα σας δείχνει μόνο τον έρωτα. Έντονος ρομαντισμός και αισθησιασμός κατακλύζει την καρδιά σας, ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί καινούργιο ερωτικό ειδύλλιο μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη υποχρεώσεις και ευθύνες! Θα κουραστείτε πολύ εξαιτίας τρίτων που σας δημιουργούν προβλήματα στα επαγγελματικά σας σχέδια. Τρυφερές στιγμές γεμάτες πάθος με τον σύντροφο σας. Τα άστρα υπόσχονται πολλή στοργή και έρωτα για να προσφέρετε.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Τα αισθηματικά σας θα εξελιχτούν καλύτερα, ενώ στα οικονομικά σας θα φύγουν τα δύσκολα και επιτέλους θα δείτε οικονομικά ανοίγματα. Υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία σήμερα στον αισθηματικό και επαγγελματικό σας τομέα. Αποφεύγεται συγκρούσεις και εντάσεις με τον σύντροφο σας.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Κάποια νέα γνωριμία θα καταλήξει σε ερωτική σχέση, ίσως και από το φιλικό σας περιβάλλον. Σήμερα προωθήστε σχέδια για να πάρετε αποφάσεις για ξεκαθαρίσματα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Νιώθετε κουρασμένοι και γεμάτοι προβλήματα.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Θα πρέπει να αξιολογήσετε συγκεκριμένα θέματα που θα προκύψουν στον τομέα των επαγγελματικών και της καριέρα σας. Κάποιες αλλαγές που θέλετε να κάνετε ίσως θα πρέπει να τις αναβάλετε, να ασχοληθείτε με την οργάνωση και τη συλλογή πληροφοριών για να επιτύχετε σημαντικά πράγματα μελλοντικά.

    Πηγή: Αλίντα Κανάκη



    ΣΧΟΛΙΑ