• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

    • NewsRoom
    Ζώδια

    Ζώδια


    Τι λένε τα ζώδια σήμερα; Πώς θα εξελιχθεί η Τετάρτη σου;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πετρίδη!

    Κριός

    Μπορείς να απολαύσεις ιδιαίτερη ευχαρίστηση μέσω της δουλειάς και των ευθυνών σου ή ό,τι αφορά στην αίσθηση του μελλοντικού σου ανοίγματος. Είσαι επίσης σε εξαιρετική θέση για να συνδεθείς με άτομα σε υψηλά σημεία ή με αυτούς που μπορούν να βοηθήσουν τον σκοπό σου.

    Μια νέα στάση, ιδέα ή μέθοδος σε βοηθά να σημειώσεις πρόοδο, να προχωρήσεις και να υιοθετήσεις διαφορετικές προσεγγίσεις. Τα χρήματα, η υπευθυνότητα και η δουλειά μπορεί να σε κάνουν να πάρεις μια ανάσα ή να έχεις λίγη περισσότερη ελευθερία και περιθώρια απόλαυσης.

    Ταύρος

    Έχεις ένα όραμα σήμερα. Σκέφτεσαι έξω από «κουτάκια», ενώ ευνοούνται δραστηριότητες που περιλαμβάνουν επικοινωνίες και έργα που περιστρέφονται γύρω από την τεχνολογία, τις εναλλακτικές θεραπείες και τις σχέσεις αγάπης.

    Οι εκπλήξεις αποδεικνύονται ευχάριστες στο τέλος. Το να εγκαταλείπεις αρνητικά συναισθήματα, όπως η αγανάκτηση, σε κάνει να αισθάνεσαι εξαιρετικά. Σε ελκύουν πράγματα που κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη ή πιο ενδιαφέρουσα. Μπορεί επίσης να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό το να βάζεις τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές σου.

    Δίδυμοι

    Βασίζεσαι στη διαίσθηση για να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα σήμερα. Μπορεί να πειραματιστείς με διαφορετικούς τρόπους για να σχετιστείς και να μάθεις κάτι συναρπαστικό και νέο. Μπορεί να υπάρξουν σημαντικές ανακαλύψεις συναισθημάτων που συμβαίνουν σήμερα.

    Η απελευθέρωση του εαυτού σου από ένα επαχθές μυστικό ή ανησυχία μπορεί να είναι αναζωογονητική. Μπορεί να είσαι παραγωγικός και ιδιαίτερα φιλικός αυτή τη στιγμή και τα συνδυάζεις και τα δυο. Η διαίσθησή σου για την επόμενη κίνησή σου είναι σε θέση να σε οδηγήσει σωστά, καθώς ο Άρης εναρμονίζεται με τον Ποσειδώνα.

    Καρκίνος

    Μπορεί να ήρθε η στιγμή να προσεγγίσεις, να δημοσιεύσεις ή να μοιραστείς ανεπίσημα τη δουλειά και τις ιδέες σου και να εκφράσεις τις απόψεις, τις πεποιθήσεις και τα όνειρα σου. Οι φίλοι σε υποστηρίζουν, ενώ ανταποδίδεις γρήγορα τη χάρη.

    Αν και δεν είναι απαραιτήτως ημέρα για να αναλάβεις δεσμεύσεις είναι καλή για να διευρύνεις την εμβέλειά σου και να διασκεδάσεις με κάτι νέο. Μπορεί να υπάρχει ένα απελευθερωτικό συναίσθημα σε ό,τι αφορά τη φιλία και τη συνεργασία.

    Λέων

    Ιδέες και λύσεις έρχονται απρόσμενα εύκολα σήμερα. Η Αφροδίτη και ο Ουρανός σε αρμονία προκαλούν κάποιον ενθουσιασμό. Αυτή η χαρούμενη σύνδεση εμφανίζεται στους τομείς της παραγωγικότητάς σου και θα διαπιστώσεις ότι η απομάκρυνση από τις προσδοκίες και το να ζεις τη στιγμή σου προκαλεί μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

    Ο Άρης και ο Ποσειδώνας εναρμονίζονται επίσης, και σε βοηθούν να φτάσεις κάπου. Όμορφη ενέργεια είναι μαζί σου για να προσθέσεις δημιουργικές πινελιές στο περιβάλλον εργασίας ή στο σπίτι σου.

    Παρθένος

    Γρήγορα μπορείς να μετατρέψεις τις συνηθισμένες περιστάσεις σε διασκεδαστικές, συναρπαστικές σήμερα ή αλλιώς να αξιοποιήσεις στο έπακρον μια κατάσταση. Χρειάζεσαι επίσης κάτι πολύ διαφορετικό, αισιόδοξο και ελκυστικό.

    Αυτή μπορεί να είναι μια υπέροχη μέρα για την ενδυνάμωση των σχέσεών σου. Ίσως ακόμη και να βιώσεις μια διαισθητική ή ψυχική σύνδεση με κάποιον αγαπημένο σου. Διατηρείς έναν κάπως μυστηριώδη αέρα για εσένα, κάτι που είναι δελεαστικό. Οι δημιουργικές τέχνες ευνοούνται περισσότερο τώρα, αλλά οποιαδήποτε μορφή χαρούμενης απελευθέρωσης ή έκφρασης μπορεί να είναι σήμερα ικανοποιητική.

    Ζυγός

    Με τις σημερινές αρμονικές διελεύσεις είναι καλή ιδέα να αφήσεις στον εαυτό σου λίγο χώρο για ελεύθερη σκέψη. Μπορείς να συζητήσεις δύσκολα θέματα χωρίς να είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητος σήμερα. Η καλοσυνάτη ειλικρίνεια μπορεί να είναι μέρος αυτού.

    Η κίνηση προς τα εμπρός σε ένα έργο στο σπίτι μπορεί να είναι συναρπαστική, ενώ βρίσκεσαι σε καλή κατάσταση για δημιουργική επίλυση προβλημάτων στο σπίτι και δημιουργικές σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Η γενική διάθεση είναι γενναιόδωρη και συνεργάσιμη, κάτι που σου ταιριάζει.

    Σκορπιός

    Οι σημερινές διελεύσεις είναι υπέροχες για αυτοανακάλυψη και εξέταση των ονείρων, των επιθυμιών και των σχεδίων σου. Στόχος είναι να αγκαλιάσεις αυτή τη φορά μια ευκαιρία να αναπτυχτείς και να βελτιωθείς. Υπάρχει πολύ καλή πιθανότητα να βρεις κάποιον στο ίδιο ή παρόμοιο μήκος κύματος με εσένα.

    Το να εκφραστείς φυσικά και ελεύθερα φέρνει περισσότερη φαντασία στη δημιουργική διαδικασία. Οι δυνάμεις αντίληψης και πειθούς σου είναι επίσης σε εξαιρετική μορφή. Μπορεί να αναλάβεις δράση για να διορθώσεις πράγματα που σε έκαναν δυστυχισμένη ή να επεκτείνεις την επικοινωνία ή τις προσεκτικές χειρονομίες σε κάποιον και να ενισχύσεις τη σύνδεση.

    Τοξότης

    Σήμερα ξεφεύγεις από τη ρουτίνα σου και αλλάζεις ρυθμό. Μπορεί να υπάρξει ένα κύμα ενθουσιασμού σχετικά με τη δημιουργία χρημάτων ή ό,τι αφορά στα εργασιακά ζητήματα. Παράλληλα, σκέφτεσαι νέους τρόπους με τους οποίους μπορείς να βελτιώσεις την υγεία, τη δουλειά και τη ρουτίνα σου.

    Με την ελαφρώς αποκομμένη ενέργεια ενός τριγώνου Αφροδίτης – Ουρανού, είναι πιο εύκολο από το συνηθισμένο να αφήσεις πίσω τις απογοητεύσεις. Μπορεί να απολαύσεις μια απροσδόκητη ευχαρίστηση.

    Αιγόκερως

    Οι σημερινές αρμονικές διελεύσεις μπορούν να ελαφρύνουν το φορτίο σου. Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται στο επίκεντρο. Μπορεί να κερδίσεις την προσοχή κάποιου ξεχωριστού ή βρίσκεις τον εαυτό σου πιο θαρραλέο να εκφραστείς.

    Τα συναισθήματά σου είναι πιο έντονα σήμερα. Οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για το τι έχεις να πεις και έχεις ταλέντο να χειρίζεσαι δύσκολες καταστάσεις με χάρη. Έχεις περισσότερη ενέργεια και αποφασιστικότητα για να προχωρήσεις τα προσωπικά σχέδιά σου και περισσότερη αμεσότητα στα πρόσφατα αιτήματά σου.

    Υδροχόος

    Απόλαυσε το θάρρος που σου δίνεται προκειμένου να εκφράσεις ή να εξερευνήσεις τις επιθυμίες σου σήμερα. Μπορεί να αισθάνεσαι υποχρεωμένος να μοιραστείς ένα συναίσθημα, κάτι που δεν συνηθίζεις και σου φεύγει ένα βάρος.

    Μπορεί να υπάρξει μια νέα εξέλιξη σε ένα ιδιωτικό θέμα ή σχέση. Είσαι ευγενικός και έχεις την τάση να προσφέρεις την υποστήριξή σου με πράξεις. Η ακεραιότητά σου αναδεικνύεται. Η ικανότητα να βοηθάς χωρίς να κάνεις μεγάλη επίδειξη μπορεί τώρα να εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

    Ιχθύες

    Μπορεί να υπάρχει ένα αίσθημα ανακούφισης ή απαλλαγής από μια ανησυχία ή υποχρέωση, που σχετίζεται κυρίως με έναν φίλο ή ένα μακροπρόθεσμο στόχο ή κάτι που τώρα είναι ανοιχτό και σε κάνει να νιώθεις ελευθερία.

    Η δημιουργική αυτοέκφραση έρχεται εύκολα και φυσικά σήμερα. Οι άνθρωποι σου δίνουν ενέργεια και έχεις την ίδια επίδραση σ’ αυτούς. Μπορεί να βρεις έμπνευση σε ένα άτομο, μια σχέση ή μια ειδική προοπτική. Η συνεισφορά σου σε μια ομάδα ή προσπάθεια μπορεί να εκτιμηθεί και λίγη ευφάνταστη εξερεύνηση μπορεί να οδηγήσει σε διασκεδαστικές και πολύτιμες ανακαλύψεις.

    Πηγή: tlife.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Μπρος-πίσω οι Βρετανοί για τους επαναπατρισμούς μουσειακών έργων – Τροποποίηση νόμου

    Τέλος στα «κρυφά» έξοδα των επιχειρήσεων – Πώς θα γίνεται η υποχρεωτική προσυμπλήρωση εσόδων-εξόδων στις δηλώσεις ΦΠΑ

    Κατερίνα Καινούργιου: Τι αποκάλυψε για την περιπέτεια υγείας της



    ΣΧΟΛΙΑ