• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου

    • NewsRoom
    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021


    Τι κέφια έχουν τα ζώδια σήμερα;

    ΚΡΙΟΣ
    Σήμερα θα αφιερώσετε μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας σας σε επιχειρήσεις ρουτίνας. Προσοχή στα ψευδή είδωλα, καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χάσετε αρκετά χρήματα. Μην παρασυρθείτε και να θυμάστε. Αν σας ζητηθεί να υπογράψετε οτιδήποτε, διαβάστε προσεκτικά τους όρους. Προσοχή στα αισθηματικά σας. Μπορεί όλα στη σχέση σας να φαίνονται ρόδινα, αλλά ίσως να κρύβουν από πίσω τους μια μικρή παγίδα.

    ΤΑΥΡΟΣ
    Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ενέργειά σας. Σήμερα, η δουλειά σας είναι αυτό που έχει περισσότερη σημασία για εσάς. Καταγράψτε τις προτεραιότητές σας και ακολουθήστε ένα πρόγραμμα. Μην σπαταλάτε τα χρήματά σας σε ανούσιες αγορές που θα θέσουν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σας. Στα αισθηματικά σας, δεν νομίζετε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι καλύτερο για εσάς και τον αγαπημένο σας.

    ΔΙΔΥΜΟΙ
    Προσπαθήστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις με τους συναδέλφους σας σήμερα. Είναι απαραίτητο για εσάς να συνεχίσετε την εργασία σας, χωρίς να χάνετε την αυτοσυγκέντρωσή σας. Στα οικονομικά σας, έστω και προσωρινά, θα χρειαστεί να είστε διπλά προσεκτική. Στην προσωπική σας ζωή, επειδή το εγώ σας είναι πολύ εύθραυστο σήμερα, προσπαθήστε να αποφύγετε τους καβγάδες με τον αγαπημένο σας γιατί θα πληγωθείτε πολύ.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Η απάντηση που αναζητούσατε τόσο καιρό για την εξέλιξη των επαγγελματικών σας σχεδίων θα προκύψει σήμερα και αυτό θα φέρει μια συναισθηματική απελευθέρωση και μια τεράστια βελτίωση στη διάθεσή σας. Παράλληλα, υπάρχουν θετικά vibes και στα οικονομικά σας, οπότε είναι καιρός να κάνετε κάποιες μικρές αγορές. Αφιερώστε τη σημερινή ημέρα στον αγαπημένο, την οικογένεια και τους φίλους σας.

    ΛΕΩΝ
    Τα επαγγελματικά σας κυλούν ομαλά. Ωστόσο κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσετε σας απασχολούν πολύ. Ρυθμίστε τις και μετά ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. Τα οικονομικά σας παρόλο που έχουν καλυτερεύσει, αυτή την εβδομάδα επικρατεί μία στασιμότητα και χρειάζεται να είστε καθημερινά λίγο πιο προσεκτική. Η Αφροδίτη σας βοηθά να υλοποιήσετε πολλά όνειρα που κάνετε για την προσωπική σας ζωή.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Τα επαγγελματικά σας φαίνεται ότι έχουν μπει σε μία τάξη, για αυτό είστε κάπως πιο ήρεμη σήμερα. Ωστόσο τα οικονομικά σας σάς προβληματίζουν. Αποφύγετε τις μεγάλες αγορές παρά την αίσθηση ότι χρειάζεστε κάτι για να κάνετε το σπίτι σας πιο άνετο. Αντ ‘αυτού, ξεκινήστε από απλά πράγματα. Όπως για παράδειγμα η καθαριότητα ή τα ψώνια της ημέρας. Βρείτε ικανοποίηση σε μικρά πράγματα σήμερα. Μια μικρή συμβουλή. Διαμορφώσετε μια λίστα με ιδέες που μπορεί να γίνουν μέρος ενός μελλοντικού σας σχεδίου. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία όμορφη συζήτηση με τον αγαπημένο σας και να λύσετε προβλήματα που υπάρχουν.

    ΖΥΓΟΣ
    Είστε πολύ αισιόδοξη ότι τα επαγγελματικά σας σχέδια θα πάνε όπως επιθυμείτε και έτσι έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε λιγάκι και να κάνετε πράγματα που σας ξεκουράζουν. Ωστόσο, προσέξτε την επικοινωνία με τους συνεργάτες σας. Τα οικονομικά σας συνεχίζουν να σας ζορίζουν, για αυτό να είστε προσεκτική. Το βράδυ, θα περάσετε χρόνο με έναν άνθρωπο που γνωρίζετε εδώ και πολύ καιρό. Ενδέχεται μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι άλλο.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Φαίνεται ότι είστε απρόθυμη να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες σας σήμερα. Δεν έχετε όρεξη για δουλειά. Πρέπει όμως να είστε πιο προσεκτική, γιατί μπορεί να θέσετε σε κίνδυνο την πρόοδό σας. Θα έχετε συζητήσεις για κάποιες οικονομικές υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν και ίσως βρείτε τη λύση που ζητούσατε. Επικεντρωθείτε στα θετικά της σχέσης και αφεθείτε…

    ΤΟΞΟΤΗΣ
    Μια συμφωνία που έχετε κάνει για μια υποθήκη ή ένα δάνειο δεν θα πάει καλά. Γνωρίζοντας αυτό, να είστε προετοιμασμένη με ένα εφεδρικό σχέδιο για να παρακάμψετε αυτήν την κακοτυχία. Αναρωτηθείτε εάν υπάρχουν άλλοι τρόποι να φέρετε και πάλι ζωντάνια στη ζωή σας και ενδεχομένως να ξεκινήσετε ένα χόμπι. Το καλό για εσάς είναι ότι ένα ερωτικό ζήτημα που σας βασανίζει, σύντομα θα λυθεί.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Η μέρα σας θα αφιερωθεί στη δουλειά σας κατά κύριο λόγο. Εργάζεστε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας και στο τέλος θα βγείτε κερδισμένη. Κινηθείτε έξυπνα σε οικονομικά ζητήματα και δεν θα χάσετε. Η υποστήριξη που ζητάτε από τον αγαπημένο σας θα σας δοθεί απλόχερα.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Μπερδεμένα τα πράγματα σήμερα για εσάς. Ένα πρόσωπο κυρίως από το επαγγελματικό σας περιβάλλον έχει κάνει άνω κάτω την ζωή σας και αυτό όπως είναι φυσικό σας ταλανίζει συνεχώς. Είναι ώρα για αποφάσεις. Πάρτε την κατάσταση σας χέρια σας και ξεκαθαρίστε τα πράγματα. Επικρατεί μία αστάθεια στα οικονομικά σας για αυτό φροντίστε να είστε πιο προσεκτική στις κινήσεις σας. Ιδανική μέρα για να βελτιώσετε τη σχέση σας με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

    IΧΘΕΙΣ
    Σήμερα θα δείτε ελπίδα στο εγγύς μέλλον σας. Με κάποιο θαύμα, η σύγκρουση που έχει προκύψει πρόσφατα μεταξύ σας και ενός συνεργάτη σας θα επιλυθεί. Επιπλέον, σήμερα θα είστε ένα βήμα πιο κοντά σε ένα τρελό σας όνειρο. Κάντε σήμερα το πρώτο βήμα σε μια πορεία προς την τελική ανταμοιβή. Στα αισθηματικά σας όλα πηγαίνουν πολύ καλά. Η Αφροδίτη σας δίνει τις πιο θετικές επιρροές της για να βελτιώσετε τα κακώς κείμενα.



    ΣΧΟΛΙΑ